Έναρξη προπονήσεων beach volley στον ΓΑΣ

10.04.2021 Αναγνώστηκε 245 φορές

Τα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ μετά και τη δεύτερη παρατεταμένη απραξία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανοίγουν και πάλι τις πόρτες εκμάθησης του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Έναρξη προπονήσεων beach volley στον ΓΑΣ

Με βάση την κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1119/22-3-2021) για τις αθλητικές δραστηριότητες επιτρέπονται οι προπονήσεις στο άθλημα του Beach volley.

Συγκεκριμένα ισχύουν τα ακόλουθα:

Λειτουργία και χρήση ανοικτών εγκαταστάσεων πετοσφαίρισης σε άμμο για προπονήσεις από αθλούμενους, με τις εξής προϋποθέσεις:

α) έως 4 άτομα ανά γήπεδο

β) οι αθλούμενοι προσκομίζουν στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό τεστ αντιγόνου για COVID-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αποφασίστηκε από το σωματείο μας η έναρξη των προπονήσεων στο γήπεδο beach volley τους Περάματος. Το γήπεδο βρίσκεται κάτω από τα γήπεδα τένις του Περάματος. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα (16:00 – 20:00), Πέμπτη (16:00 – 20:00) και Σάββατο (09:00 – 12:00). Η διάρκεια των προπονήσεων θα είναι μία (1) ώρα με τέσσερις αθλήτριες / αθλητές.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 15-04-2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Τσιούπη (τηλ. 6937151698) για να δηλώσουν τις ώρες που επιθυμούν να προπονούνται ώστε να καταρτιστούν τα γκρούπ και το πρόγραμμα προπονήσεων.

Σημειώνεται ότι οι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν εβδομαδιαίως Rapid test (τα οποία διενεργούνται καθημερινά (8:00 – 14:00) έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου ή αποδεικτικό self-test τα οποία θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από τα φαρμακεία μία φορά την εβδομάδα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με μεγάλη χαρά θα υποδεχθεί και πάλι τους αθλητές του συλλόγου του.

Σας περιμένουμε όλες και όλους και πάλι με ασφάλεια!

Σχολιασμος