Στον ΠΑΣ η Τζαλαλή

01.09.2020 Αναγνώστηκε 366 φορές

Την απόκτηση της 25χρονης Κωνσταντίνας Τζαλαλή που αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας, ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον ΠΑΣ η Τζαλαλή

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση μιας πολύ έμπειρης αθλήτριας για το ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2020-21.

Πρόκειται για την 25χρονη, ύψους 1,83, Κωνσταντίνα Τζαλαλή, η οποία αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας για την εκπλήρωση των στόχων της.

Η Κωνσταντίνα προέρχεται από το πρωτάθλημα της #Preleague, εκεί όπου αγωνίζονταν τα τελευταία δύο χρόνια με την ομάδα του Αιγάλεω. Έχει ακόμη αγωνιστεί με τον Ηλυσιακό, επίσης στην Preleague, με τον ΓΑΣ Ιωαννίνων (β’εθνική και Α2), καθώς και με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (β’ εθνική και A2).

Στα highlights της καριέρας της είναι σίγουρα η άνοδος στην Α1 με την ομάδα του Ηλυσιακού το 2018, καθώς και η συμμετοχή της στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος την ίδια χρονιά στη Σαντορίνη!

Η νέα αθλήτρια του ΠΑΣ, η οποία είναι κάτοχος πτυχίου νηπιαγωγού, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος, καθώς φέτος θα αγωνιστώ στο ιστορικό σωματείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Εύχομαι μια χρόνια με υγεία και αισιοδοξία πάνω από όλα και υπόσχομαι πως θα βοηθήσω την ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα της ανόδου...!»

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Konstantina!

Σχολιασμος