Αύριο ξεκινάει προετοιμασία ο Γ.Α.Σ

23.08.2020 Αναγνώστηκε 325 φορές

Για αύριο Δευτέρα 23 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Α.Σ Γιάννενα, ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει για έκτη σερί σεζόν στην Α2.

Αύριο ξεκινάει προετοιμασία ο Γ.Α.Σ

Η Ανακοίνωση

Μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά για τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ.

Νέες αθλήτριες με μέλλον αλλά και πλούσιο ταλέντο θα δώσουν από αύριο 24/8/2020 και ώρα 18:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας το παρόν στην επίσημη πρώτη συνάντηση του συλλόγου που σηματοδοτεί και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 .

Μια χρονιά πολύ ιδιαίτερη για τον αθλητισμό βρίσκει τη γυναικεία ομάδα για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία δείχνοντας ότι ο σύλλογος βαδίζει σε σταθερές βάσεις που όλα αυτά τα χρόνια έχτισε με κόπο, μεράκι και σκληρή δουλειά χωρίς να μεταδίδει ψεύτικες ελπίδες και όνειρα στα παιδιά.
Ο ΓΑΣ προχωρά δίνοντας μεγάλη βαρύτητα και στις Ακαδημίες οι οποίες τον έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση στην πόλη των Ιωαννίνων και οι οποίες ξεκινούν και αυτές με τη σειρά τους σε λίγες μέρες τις προπονήσεις.

Νέοι προπονητές έχουν ενταχθεί και τη φετινή χρονιά στο δυναμικό του συλλόγου ενώ καινούργια παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στις Ακαδημίες μας, πριν ακόμη ξεκινήσουν οι προπονήσεις, δείχνοντας ότι εμπιστεύονται πλέον τις προπονητικές μας μεθόδους αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον που βρίσκουν στο σύλλογό μας.

Οι επιτυχίες των αναπτυξιακών μας τμημάτων είχαν ήδη ξεκινήσει και πολλά παιδιά έχουν ενταχθεί στη γυναικεία ομάδα.

Παιδιά με όρεξη για δουλειά που τιμούν με το παραπάνω το σύλλογο.

Όλοι μαζί μια οικογένεια και τη φετινή αγωνιστική χρονιά μαζί με τους χορηγούς μας που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στηρίζουν και φέτος την προσπάθειά μας αναγνωρίζοντας τη συμβολή μας στην αθλητική ανάπτυξη της πόλης.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Σχολιασμος