Ανανέωσε με Ζιώγου ο ΠΑΣ Γιάννινα

19.08.2020 Αναγνώστηκε 288 φορές

Την συνέχιση της συνεργασίας της με την 22χρονη κεντρικο-διαγώνιο Βασιλική Ζιώγου ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανανέωσε με Ζιώγου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις ως αθλήτρια του Ηρακλή Ιωαννίνων, εκεί όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2019. Συγκεκριμένα οι διακρίσεις της περιλαμβάνουν: 2 χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΕ, 5 χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ, 6 χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΕΔΕ, συμμετοχή σε κλιμάκια προεθνικής ΕΣΠΕΔΕ, 2 χρυσά μετάλλια σε Β εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΕ, 5 χρόνια ενεργή συμμετοχή σε πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας, συμμετοχή σε 4 πανελλήνια κορασίδων- 5 πανελλήνια νεανίδων και συμμετοχή  σε Final 4 πανελληνίου πρωταθλήματος.

Tέλος, είναι και ενεργή ενεργή αθλήτρια στο beach volley.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον ΠΑΣ και φέτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση όπως και το προπονητικό team που με εμπιστεύονται και φέτος. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα να ολοκληρώσει τον στόχο της ανόδου», δήλωσε η Β. Ζιώγου για την ανανέωση της συνεργασίας.


Σχολιασμος