Το ευχαριστώ του ΓΑΣ σε Ντέρου, Κατσόγιαννου και Βολυράκη…

01.08.2020 Αναγνώστηκε 447 φορές

Τις αθλήτριες που για τέσσερα χρόνια προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ομάδα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, αποχαιρέτισε με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Α.Σ Γιάννενα.

Το ευχαριστώ του ΓΑΣ σε Ντέρου, Κατσόγιαννου και Βολυράκη…

Η Γιώτα Ντέρου, η Δέσποινα Βολυράκη και η Κατερίνα Κατσόγιαννου στήριξαν τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα αφιερώνοντας από το προσωπικό τους χρόνο αμέτρητες ώρες προπόνησης, αγώνων και ταξιδιών.

"Τις αγαπήσαμε όχι μόνο γιατί μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αλλά γιατί πάνω από όλα ήταν αθλήτριες με ηθική και αρχές που εκτίμησαν την προσπάθεια του συλλόγου και στάθηκαν πάντα δίπλα μας σε κάθε περίσταση.Τέτοιες αθλήτριες, με όλη τη σημασία, έχει ανάγκη όχι μόνο ο σύλλογός μας αλλά και όλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός" αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Παράλληλα, επισημαίνεται πώς οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για οτιδήποτε στο μέλλον χρειαστούν αλλά και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία, ελπίζοντας να το επιτρέψουν οι συνθήκες να τιμηθούν μπροστά στο φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Σχολιασμος