Στον ΓΑΣ η Μυρσίνη Μολώνη

30.07.2020 Αναγνώστηκε 387 φορές

Στο μέλλον επενδύει ο Α. Σ Γιάννενα, αποκτώντας νεαρές αθλήτριες.

Στον ΓΑΣ η Μυρσίνη Μολώνη

Σε αυτό το μήκος κύματος, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση της Μυρσίνης Μολώνη.

Η Μυρσίνη Μολώνη με ύψος 1.82 αγωνίζεται ως κεντρική και εγκαταλείπει τον ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ για να ανοίξει τα φτερά της και να αναπτύξει το ταλέντο της.

Η νεαρή Αρτινή αθλήτρια μπορεί να είναι 15 χρονών αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αλματώδη πρόοδο και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πολλών σωματείων αλλά και προπονητών.

Με συμμετοχές στις προπονήσεις των κλιμακίων της προεθνικής, με ήθος και όρεξη για δουλειά ήταν σίγουρο ότι δεν θα έμεινε απαρατήρητη από το τεχνικό επιτελείο του ΓΑΣ, που απόκτησε τα δικαιώματά της μετά από μια σειρά πολύπλοκων για την ηλικία της διαδικασιών.

Η δήλωση της Μυρσίνης στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’:

«Αισθάνομαι καταρχήν ανακούφιση που κατόρθωσα μετά από μια ψυχοφθόρα διαδικασία να βρεθώ στην ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της νέας μου ομάδας που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου και κατάφερε να φέρει σε πέρας τη μεταγραφή μου. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθώ σε μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί διαφήμιση για όλο το άθλημα στη Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο. Γνωρίζω ότι πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να εξελιχθώ και υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να το καταφέρω. Έρχομαι σε μια ομάδα με άριστο κλίμα συνεργασίας και θα δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση ώστε μαζί με τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό team να υλοποιήσουμε τους στόχους της Διοίκησης. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν την προσπάθειά μου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια πολύ δημιουργική χρονιά».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Μυρσίνη Μολώνη στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά».

Σχολιασμος