Με Νιακοπούλου δυναμώνει στην αμυντική ζώνη ο ΓΑΣ…

18.07.2020 Αναγνώστηκε 338 φορές

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό της την Αλεξάνδρα Νιακοπούλου στη θέση λίμπερο.

Με Νιακοπούλου δυναμώνει στην αμυντική ζώνη ο ΓΑΣ…

Η 19χρονη έμπειρη αθλήτρια προέρχεται από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και διακρίνεται για την προπονητική της συνέπεια αλλά και τη μαχητικότητά της.

Ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα σε ηλικία μόλις 8 χρονών όπου δουλεύοντας με όρεξη, υπομονή και επιμονή κατάφερε σύντομα να πάρει θέση σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Λαρισαϊκού συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε και σε αρκετές κλήσεις στα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων.

Αγωνίσθηκε τέλος με τη γυναίκεια ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Αλεξάνδρα Νιακοπούλου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία και το ταλέντο της.

Η ίδια δήλωσε στο site του συλλόγου:

« Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που φέτος θα είμαι κομμάτι της ομάδας του ΓΑΣ, καθώς μετακόμισα στα Γιάννενα λόγω σπουδών.

Υπόσχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει την Αλεξάνδρα στην οικογένεια του συλλόγου μας με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης ευχαριστεί το ΔΣ του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού για το άριστο πνεύμα συνεργασίας και επικοινωνίας που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της αθλήτριας τους στο σύλλογό μας».


Σχολιασμος