Η ταλαντούχα Τασιούλα Γεωργία στον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ…

12.07.2020 Αναγνώστηκε 390 φορές

Άλλη μια ταλαντούχα αθλήτρια θα πάρει θέση στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ταλαντούχα Τασιούλα Γεωργία στον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ…

Η Τασιούλα Γεωργία είναι 16 χρονών έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως Ακραία-Διαγώνια.

Διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητά της. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Ιωαννίνων όπου με υπομονή και επιμονή κατάφερε να διακριθεί και να αποτελέσει βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας. Την περυσινή χρονιά αγωνίζονταν με τα χρώματα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την οποία αφήνει για να κάνει το άλμα παραπάνω.

Στην πλούσια συλλογή της εκτός των κλήσεων στις προπονήσεις κλιμακίων της προεθνικής προστίθενται και οι συμμετοχές της αλλά και οι κατακτήσεις αρκετών χρυσών και αργυρών μεταλλίων στα πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων που οργανώθηκαν από την ΕΣΠΕΔΕ τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Γεωργία Τασιούλα είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ίδια δήλωσε στο site του συλλόγου:

«Είναι τιμή και χαρά μου, που την φετινή χρονιά θα εκπροσωπήσω την ομάδα του ΓΑΣ που τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην κορύφωση του Γιαννιώτικου βόλλεϊ. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, με επιμονή, σκληρή δουλειά και αγάπη για το άθλημα και την ομάδα. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει η βέλτιστη επικοινωνία και συνεργασία τόσο με τις συμπαίκτριές μου όσο και με τη διοίκηση της νέας μου ομάδας ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου που ήταν καθόλη την διάρκεια της πορείας μου στο πλευρό μου, που πίστεψαν σε εμένα και στις δυνατότητές μου. Υπόσχομαι την συνεχή εξέλιξη και βελτίωσή μου. Τέλος, εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!!!»

Σχολιασμος