Έγινε η ανεξήγητη κλήρωση,πρωταθλητής ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

21.05.2020 Αναγνώστηκε 528 φορές

Πραγματοποιήθηκε, χθες βράδυ, η κλήρωση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της Β΄ Εθνικής Γυναικών στο βόλεϊ , όπου ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας ήταν ο τυχερός της κλήρωσης και κερδίζει την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Έγινε η ανεξήγητη κλήρωση,πρωταθλητής ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Πρόκειται για μια ανεξήγητη απόφαση της διοργανώτριας αρχής για τη διεξαγωγή της κλήρωσης, καθώς με τη διακοπή του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς σε 14 αγώνες έναντι 38 βαθμών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι με αυτή την απόφαση.

Να σημειωθεί πως η απόφαση της ΕΣΠΕΔΕ έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ που αποφάσισε ότι: την τελική κατάταξη των ομάδων στα Πρωταθλήματα ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (Volleyleague Γυναικών, Pre League Γυναικών, Α2 Εθνική κατηγόρια Ανδρών και Γυναικών, Β' Εθνική/Περιφερειακό Πρωτάθλημα), θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας την στιγμή της απόφασης διακοπής του κάθε Πρωταθλήματος (07/05/2020) και Πρωταθλήτριες ομάδες ανακηρύσσονται αυτές που καταλάμβαναν την 1η θέση στην κατάταξη των Πρωταθλημάτων την ημερομηνία εκείνη.

Έντονη ήταν η αντίδραση για αυτή την απόφαση από τον  Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα, με τα μέλη του συνδέσμου να βρίσκονται χθες στο ΠΕΑΚΙ για να διαμαρτυρηθούν.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Σήμερα (σ. σ χθες) το απόγευμα μέλη του συνδέσμου μας βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΕ,ώστε να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της ομοσπονδίας να πραγματοποιήσει κλήρωση,για το ποια ομάδα θα ανέβει στην Α2 κατηγορία στο βόλεϊ γυναικών, ενώ ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μέχρι την στιγμή της διακοπής βρισκόταν μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Την ίδια στιγμή, η ίδια ομοσπονδία επέλεξε να στέψει κανονικά τους πρωτοπόρους πρωταθλητές σε άλλες κατηγορίες.


Σχολιασμος