Με Ελίασον η αποστολή της ΑΕΚ με ΠΑΣ Γιάννινα

03.09.2022 Αναγνώστηκε 292 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Mε απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη. Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του τελευταίου αποκτήματος, Νίκλας Ελίασον

Με Ελίασον η αποστολή της ΑΕΚ με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ είναι στην 20άδα και αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με το Δικέφαλο στο στήθος, ερχόμενος πιθανότατα από τον πάγκο. Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Αλεξάντερ Φράνσον που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και σήμερα ακολούθησε ατομικό, εκτός έμεινε και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Ο Νορντίν Άμραμπατ ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μεσοβδόμαδα είναι "ΟΚ" και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Μουστακόπουλος.

Την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Σχολιασμος