Στον «αέρα» η πρεμιέρα της Super League-Δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος

09.08.2021 Αναγνώστηκε 332 φορές

Μόλις 12 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη και η σέντρα του πρωταθλήματος παραμένει στον «αέρα» καθώς ούτε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας υπερψηφίστηκε η προκήρυξη για την Super League 1 της σεζόν 2021-2022.

Στον «αέρα» η πρεμιέρα της Super League-Δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι ψήφοι στη σημερινή ψηφοφορία ήταν 7-7, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητο να ψηφίζουν "ναι" και τους Απόλλωνα, Αστέρα, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ να καταψηφίζουν.

Για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να πουν "ναι" τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή 11 ομάδες. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ΓΣ όπου θα διεξαχθεί νέα ψηφοφορία, ενώ αν δεν βρεθεί ούτε τότε λύση, θα διεξαχθούν άλλες δύο ΓΣ την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη και την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β' επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22. Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Σχολιασμος