Ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

27.03.2021 Αναγνώστηκε 252 φορές

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς στις εκλογές  εξελέγη σχεδόν παμψηφεί.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Συγκεκριμένα, έλαβε 66 ψήφους στους 68 εκλέκτορες που συμμετείχαν στις εκλογές (απείχε η ΕΠΣ Σάμου).

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία, Κωνσταντίνος Νίκας, είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του

Τις 11 θέσεις στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καταλαμβάνουν οι:

-Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους. Αντιπρόεδρος στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ με Γραμμένο. Πρόεδρος στην ΕΠΣ Πέλλας, που στο παρελθόν έχει βάλει υποψηφιότητα με τη ΝΔ

-Παναγιώτης Δημητρίου με 59 ψήφους . Ως επικεφαλής επιτροπών της ΕΠΟ και αυτός ο παράγοντας είχε αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Ενεργό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, από τις πλέον ισχυρές Ενώσεις αλλά και παλιός παίκτης και παράγοντας αθηναϊκών ομάδων.

-Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54 ψήφουςΠρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας με επανεκλογή. Μέλος του Δ.Σ. της διοίκησης Γραμμένου και με ενασχόληση σε επιτροπές. Επαγγελματικά ασχολιόταν με κατάστημα take away cafe.

-Μάνος Γαβριηλίδης με 53 ψήφουςΟ άνθρωπος που έχει βρεθεί τόσες φορές στο επίκεντρο ως πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου. Ο επί σειρά πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, που μιλώντας στην τηλεόραση της Πέλλας, επισήμανε πως θα είναι υποψήφιος για έκτη φορά το 2022 για την προεδρία της Ένωσής του.

-Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52 ψήφους. Είχε κηρυχθεί έκπτωτος από το Δ.Σ. της ΕΠΟ λόγω κωλύματος αλλά επανήλθε. Η έκπτωσή του τότε τον επηρέασε και στην ΕΠΣ Γρεβενών χάνοντας την προεδρία.

-Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51 ψήφους. Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας και επιχειρηματίας. Δεν είναι τόσο παλιός παράγοντας σε επίπεδο Ενώσεων.

-Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50 ψήφουςΈνα ακόμα μέλος του Δ.Σ. της θητείας Γραμμένου, που είχε υποδειχθεί από την ΕΠΣ Αθηνών. Επαγγελματικά η ενασχόλησή του είχε να κάνει με καφετέρια.

-Τάκης Παπαχρήστος με 50 ψήφους. Και αυτός παράγοντας της διοίκησης Γραμμένου με συμμετοχή σε επιτροπές Εθνικών ομάδων και σύνδεση με την Εθνική ανδρών. Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για άλλη μία θητεία.

-Κλέαρχος Τζαφέρης με 49 ψήφους. Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών και με παρουσία σε ΕΠΣ Αττικής. Το 2019 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

-Κυριάκος Φύτρας με 48 ψήφους. Είναι Α' αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Αργολίδας. Δεν βρισκόταν στο προηγούμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

-Άγγελος Δανιήλ με 47 ψήφους. Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας με προσπάθεια να μπει πιο γερά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Επαγγελματικά έχει ασχοληθεί με λογιστικά.

Από την άλλη πανωλεθρία υπέστησαν οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χαριστέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Παντελής Καφές, καθώς και ο Γιώργος Ανατολάκης!

Συγκεκριμένα, ΔΕΝ εκλέγονται οι:

-Βίκυ Δημητρακοπούλου με 16 ψήφους

-Δημήτρης Παπαδόπουλος με 15 ψήφους

-Γιώργος Ανατολάκης με 14 ψήφους

-Άγγελος Χαριστέας με 14 ψήφους

-Παντελής Καφές με 13 ψήφους

-Κώστας Κωνσταντινίδης με 13 ψήφους

Να σημειωθεί πως την 17άδα της Εκτελεστικής Επιτροπής συμπληρώνουν οι 4 προερχόμενοι από την Super League (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης, Αγραφιώτης) και ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League (Λεουτσάκος).

Σχολιασμος