- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μια ακόμα σημαντική διάκριση καταγράφει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην κολύμβηση καθώς πέντε αθλητές και αθλήτριες του γιαννιώτικου συλλόγου συμπεριλαμβάνονται στις επίσημες λίστες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) για την αγωνιστική περίοδο 2026–2027.
Συγκεκριμένα, στην Προεθνική Ομάδα Κολύμβησης Β΄ 2026–27 εντάσσονται οι Γιώργος Σταμούλης, Κωνσταντίνος Μούλας και Νίκος Πανορμίτης Παναγιωτακόπουλος. Επίσης, στους Επίλεκτους Α' Κολύμβησης 2026–27 εντάσσονται η Μαρία Αθανασίου και η Αλεξάνδρα Σούλιου.
Η παρουσία πέντε παιδιών του ΠΑΣ Γιάννινα στις συγκεκριμένες λίστες αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο και, κυρίως, επιβράβευση της καθημερινής προσπάθειας, της συνέπειας και της αφοσίωσής τους. Παράλληλα, αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στο αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερους στόχους.
Με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα συγχαίρουν θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριές για τη διάκρισή τους και τους εύχονται υγεία, πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.