Στη Νίκη Βόλου ο Σταύρος Τσουκαλάς

23.08.2021 Αναγνώστηκε 345 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρου Τσουκαλά ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου.

Στη Νίκη Βόλου ο Σταύρος Τσουκαλάς

Η ομάδα της Μαγνησίας, που θα συμμετάσχει στη Super League 2, ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου χαφ, ο οποίος από το 2018 έπαιζε σε Ουγγαρία και Κύπρο.

Ο Έλληνας μέσος έχει κάνει 189 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Τσουκαλά. Ο Τσουκαλάς κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη κι αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Δόξα Δράμας, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης, Κισβάρντα και Νέα Σαλαμίνα. Το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει 199 συμμετοχές, με 18 τέρματα στην πρώτη τη τάξει εθνική μας κατηγορία, 20 συμμετοχές στη δεύτερη και 26 συμμετοχές, με εννιά γκολ στην τρίτη.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε 21 αγώνες της Α' Εθνικής Κύπρου, έχοντας σκοράρει δύο φορές και σε δέκα αναμετρήσεις της δεύτερης κατηγορίας. Τέλος, έχει παίξει σε 55 ματς της Α' Εθνικής Ουγγαρίας, με οκτώ τέρματα, ενώ έχει και τέσσερις συμμετοχές, σε προκριματικούς αγώνες του Europa League.

Στο πρώτο μισό της περσινής αγωνιστικής σεζόν, με τη φανέλα της Κισβάρντα, στην Α' Ουγγαρίας, αγωνίστηκε 13 φορές, σκοράροντας ένα γκολ και τον Ιανουάριο του 2021 αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές, με δύο τέρματα. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Σχολιασμος