- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΟ Σταυρακίου, με την ομάδα του Σωτήρη Βλαχογιώργου να κερδίζει στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟ Ανατολής τον Σταυραετό Συρράκου με σκορ 0-4 και να σημειώνει την τέταρτη νίκη της στη Β’ ΕΠΣΗΠ, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, το Συρράκο γνώρισε την πρώτη του ήττα στην κατηγορία, με την ομάδα του Χρήστου Αντωνίου να πέφτει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μένοντας στους 11 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 7' με σουτ του Μιχάλη Κρασόπουλου, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γεράκου.
Στο 18' το Σταυράκι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Πάνου από τα δεξιά πήγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γεράκου.
Στο 29' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν εις διπλούν μία ανάσα από το 0-1, αλλά ο Γεράκος απέκρουσε τόσο το σουτ του Νικολάου όσο και το ριμπάουντ του Πάνου.
Στο 30' το Συρράκο έβγαλε αντίδραση με σέντρα σουτ του Μητρογιάννη, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από την εστία του Γκάτζιου.
Στο 31' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Νικολάου εκτέλεσε φάουλ, με τον Τζιφάκη να ξεφεύγει από τα μαρκαρίσματα και να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γεράκου για το 0-1, σκοράροντας το πρώτο του γκολ στη σεζόν.
Τρία λεπτά αργότερα, το Σταυράκι διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Μποζούρη να υποδέχεται την μπάλα και να κάνει καλό σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Γεράκου για το 0-2. Με αυτόν τον τρόπο, ο 17χρονος μέσος έφτασε τα 4 γκολ στην κατηγορία και είναι πρώτος στη λίστα των σκόρερ της ομάδας του.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της ανάπαυλας, με το Σταυράκι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα των δύο τερμάτων.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο απειλώντας στο 48' και στο 49' με σουτ του Βλαχογιώργου και του Μποζούρη αντίστοιχα, τα οποία κατέληξαν αμφότερα άουτ, ενώ στο 56' το Συρράκο απείλησε με κεφαλιά του Ιωάννου, με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 65' ο Πάνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Γεράκος βγήκε εγκαίρως και απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στο 74' ο Ζάγκας απείλησε με σουτ με τον Γεράκο να μπλοκάρει.
Στο 76' οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, με τον Τσόγκα να επιχειρεί σέντρα σουτ από τα δεξιά και τον Γκάτζιο να μπλοκάρει, ενώ στο 78' ο Γιάννος έκανε σουτ από τα αριστερά και τον Ιωάννου να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκάτζιου.
Στο 81' το Σταυράκι έφτασε στην επίτευξη τρίτου τέρματος. Από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Γεράκο και έφτασε στον Ζάγκα, με τον 28χρονο να πλασάρει σε κενή εστία και να σκοράρει το πρώτο του γκολ στη σεζόν, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πάνα να υποδέχεται την μπάλα και να βγαίνει τετ α τετ με τον Γεράκο, πλασάροντας εύστοχα στη δεξιά του γωνία. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του 19χρονου επιθετικού στο πρωτάθλημα της σεζόν που διανύουμε.
Ο Σταυραετός Συρράκου έχει έναν αγώνα λιγότερο λόγω της διακοπής της αναμέτρησής του την προηγούμενη Κυριακή με αντίπαλο την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου, ενώ την επόμενη (8η) αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανζαγορισιακό, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 15:00. Για την ίδια αγωνιστική, ο ΑΟ Σταυρακίου υποδέχεται στο «Λέανδρος Καμηνάς» τον ΠΑΣ Περιβλέπτου, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 15:00.
Διαιτησία: Τασιούλας (Παπαδημητρίου, Τασιούλα)
Σταυραετός Συρράκου (Χρήστος Αντωνίου): Γεράκος, Τσόγκας, Μάντης, Αυδίκος, Καλέσιος, Σιώζιος, Καρύδης, Μητρογιάννης (46' Νάτσης), Γιάννος, Κατζιώτης, Ιωάννου
ΑΟ Σταυρακίου (Σωτήρης Βλαχογιώργος): Γκάτζιος, Πεπόνης Ι., Καλατζόγλου, Κοντάκος, Νικολάου (84' Κατσίγιαννης), Κρασόπουλος (84' Πάνας), Μποζούρης, Πάνου (71' Γώγος), Βλαχογιώργος Κ. (87' Μπίστας), Ζάγκας, Τζιφάκης
ΥΓ: Οι άνθρωποι του Συρράκου μάς ενημέρωσαν ότι ο Σταύρος Παπουτσής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όντας καλά στην υγεία του. Ευχόμαστε τη γρήγορη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.