- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Καλιφά Σανκαρέ και εξέφρασε την επιθυμία των Αρκάδων να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά:
«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε τρεις αγώνες μέσα στην εβδομάδα. Ξέρουμε πάντα όταν ερχόμαστε στα Γιάννενα ότι θα είναι δύσκολο ματς αλλά τα καταφέραμε να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα, σαν οικογένεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε τη δεύτερη θέση, παίξαμε όλοι για τη νίκη».
Σε ερώτηση για την αρνητική παράδοση που είχε ο Αστέρας στα Γιάννενα και την έσπασε σήμερα, σημείωσε: «Η παράδοση δεν παίζει πάντα ρόλο, εάν θέλεις να κάνεις καλή σεζόν πρέπει να νικάς και να μη σκέφτεσαι την παράδοση. Πρέπει μόνο να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για τη νίκη σε κάθε αγώνα».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.