Αμυγδαλίτιδα ο Ντε Βινσέντι

21.02.2013 Αναγνώστηκε 634 φορές

Εκτός των προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε και την Τετάρτη ο Τόμας Ντε Βινσέντι που ταλαιπωρείται από ίωση αμυγδαλίτιδας από το Σάββατο.

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα της ίωσης το βράδυ της Παρασκευής στην κοπή της πίτας της γιαννιώτικης ΠΑΕ. Το Σάββατο, ανήμερα του αγώνα με τον Πανθρακικό, ανέβασε υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί από την αποστολή του ΠΑΣ και τη θέση του στη 18αδα να πάρει εσπευσμένα ο Μιχάλης Αυγενικού.

Η αμυγδαλίτιδα δεν έχει υποχωρήσει τις τελευταίες 5 ημέρες με αποτέλεσμα ο "Ντέβι" να παραμένει κλινήρης και μακριά από τις προπονήσεις του "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε και ο Καρίμ Φεγκρούς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος αλλά και ο Μπακόλας που επίσης έχει προσβληθεί από ίωση.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ.


Σχολιασμος