- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν αγώνα υψηλού βαθμού δυσκολίας. Δεν είναι μόνο ότι ο ΠΑΣ τη φετινή χρονιά έχει καταπλήξει τους πάντες με το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει, είναι ότι και η έδρα στην οποία θα αγωνιστεί ο Πανθρακικός είναι αρκετά δυνατή πόσο μάλλον όταν αυτή θα έχει αρκετό κόσμο το Σάββατο το απόγευμα και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης θα δημιουργήσει μια «καυτή» ατμόσφαιρα.
Οι Θρακιώτες γνωρίζουν ότι για να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα από το «Ζωσιμάδες» θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την έναρξη της αναμέτρησης μέχρι και την λήξη της. Την ίδια άποψη ενστερνίζεται και ο αρχηγός της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, Αχιλλέας Σαρακατσάνος.
Ο κάπτεν του Πανθρακικού σχολίασε στο PASsports.gr τον αγώνα με τον ΠΑΣ, μιλώντας παράλληλα με κολακευτικά λόγια για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και το στυλ παιχνιδιού που ακολουθεί. Τέλος, ο έμπειρος οπισθοφύλακας αναφέρθηκε στον Γιάννη Χριστόπουλο, καθώς και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να παραμείνει στην Super League.
Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΣ την φετινή χρονιά δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να τον αντιμετωπίσεις και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά».
Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Πανθρακικός κόντρα στον ΠΑΣ, ο Σαρακατσάνος ανέφερε: «Όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια θα μελετήσουμε τον αντίπαλο θα δούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία και ανάλογα θα πάμε να χτυπήσουμε στα ίσα το παιχνίδι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ γνωρίζουμε ότι βασίζεται στο σύνολο και στην ομαδική δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο και θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα».
Για την προπονητική αξία και την καλή δουλειά που έχει κάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο αρχηγός του Πανθρακικού υπογράμμισε: «Προσωπικά δεν το ξέρω, αλλά η δουλειά του φαίνεται ξεκάθαρα, αφού ο ΠΑΣ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει πολύ καλές απόψεις για το ποδόσφαιρο και είναι θετικό ότι βρίσκεται σε νεαρή ηλικία. Γενικά είναι καλό στο ελληνικό πρωτάθλημα που αρχίζουν και βγαίνουν νέοι Έλληνες προπονητές και φιλόδοξοι που έχουν όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα να προσφέρουν. Το χρειάζεται το ποδόσφαιρο μας».
Ο αρχηγός του Πανθρακικού στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην νίκη - ανάσα που πήρε η ομάδα του την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό με αποτέλεσμα οι Θρακιώτες να έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία: «Καταφέραμε και νικήσαμε τον Λεβαδειακό ένα παιχνίδι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Όσο περνάνε τα παιχνίδια η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα φουντώνει ακόμα περισσότερο και ο συντελεστής βαθμών θα ανεβαίνει. Εμείς είμαστε σε μια καλή απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από εμάς, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας που κάνουμε και στα επόμενα ματς να έχουμε «κλειδώσει» την παραμονή».
Για το αν ο Πανθρακικός εκτός από το πρωτάθλημα θα δώσει το βάρος του και στο Κύπελλο Ελλάδος όπου και θα αντιμετωπίσει την Βέροια για τα προημιτελικά, ο ποδοσφαιριστής των Θρακιωτών ανέφερε: «Σίγουρα είναι μια επιτυχία για την ομάδα μας ότι έχει περάσει στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Είχαμε μια καλή κλήρωση και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα ίδιου επιπέδου με εμάς. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας και τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος τα οποία προηγούνται του κυπέλλου θα είναι καθοριστικά για να προσδιορίσουμε και τον στόχο που έχουμε για τον συγκεκριμένο θεσμό. Πάντως δεν έχουμε σκοπό να παρατήσουμε κανένα παιχνίδι και σε όλα θα παλεύουμε για να κερδίζουμε».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.