LIVE (Τελικό) Κ20 Ολυμπιακός -ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

20.01.2013 Αναγνώστηκε 1435 φορές

Παρακολουθήστε LIVE από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη τον αγώνα Κ20 Ολυμπιακός -ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα και Χρήστου Λεμονιά.

Ολυμπιακός (Μπρέντ Στόρκ): Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Βούρος, Λεάντρο, Σιώπης Ε., Σιώπης Δ. (64' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (75' Σούκιας), Ιωαννίδης, Γκίνο, Παιδάκης (46'Λύρας).

Στον πάγκο βρίσκονται οι Βλάχος, Σωτηράκης, Γκούτσιος, Βέργος, Λύρας, Πασαλίδης, Σούκιας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Τάτσης): Κολιοφούκας, Φαρμάκης (84' Μπουκουβάλας), Ασωνίτης (67'Πανταζής), Φίλιος, Αλεξίου, Θεοδωράκης, Μουσκάι, Χαρίσης (67' Καμποσιώρης), Παπαρούνας, Ιωάννου Νάκος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπουκουβα΄λας, Καμποσιώρης, Φράγκος, Μώκος, Κολιός, Πανταζής.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάριος Ωραιόπουλος από τα Δωδεκάνησα με βοηθούς την κυρία Παναγιώτα Κουτσούμπου και τον κύριο Γεώργιο Παπανδριόπουλο από τον Πειραιά.

Έναρξη του αγώνα

Το φίλμ του παιχνιδιού

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό μόλις στο 7' ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ και με σουτ έκανε το 1-0.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός ελέγχει το παιχνίδι.

Τον αγώνα παρακολουθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, μαζί με τον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων Γιώργο Ιωάννου.

Από τους ξενώνες του Ρέντη βλέπουν τον αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ είχε τόσο ο Νίκος Βαμβακούλας, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Στο 23' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Νάκο που βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Πολλές διακοπές στον αγώνα από μικροτραυματισμούς παικτών και των δυο ομάδων.

Στο 35' ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όταν μετά από σέντρα του Σιώπη Δ. ο Δημακάκος έπιασε το μονοκόματο σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Καλοκαιρινός ο καιρός στην Αθήνα με υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και για αυτό όταν υπάρχει διακοπή στον αγώνα οι παίκτες πηγαίνουν στους πάγκους και δροσίζονται.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει ένα γκολ, ένα δοκάρι, να έχει κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να είναι (εκτός της φάσης του δοκαριού) απειλητικός προς την εστία του Κολιοφούκα.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσα, ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι μέχρι στιγμής (πλην του γκολ) δεν έχει αφήσει τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κολοιοφούκα.

Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 54' όταν ο Νάκος βγήκε απέναντι από Χουτεσιώτη, προσπάθησε να του περάσει την μπάλα από πανω, όμως π τερματοφύλακας απέκρουσε με τα χέρια.

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 59' με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Βουτσιώτη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο τέμπο του πρώτου ημιχρόνου με κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον ΠΑΣ να προσπαθεί αμυνθεί.

Κίτρινη κάρτα στον Νάκο.

Κίτρινη κάρτα στον Πανταζή.

Καταπληκτική ευκαιρία στο 81' για τον Ολυμπιακό όταν ο Σούκιας απέφυγε πολύ ωραία δυο παίκτες του ΠΑΣ σούταρε, όμως ο Κολιοφούκας με ωραία προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 83' όταν ο Πασαλίδης έκανε το σουτ απέκρουσε ο Κολιοφούκας, ο Σούκιας έκανε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Σχόλιο PASsports.gr Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 2-0 του ΠΑΣ σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρωτικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την ομάδα του ΠΑΣ να προσπαθεί με ξαφνικές αντεπιθέσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ολυμπιακού.

Σχολιασμος