- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή το απόγευμα στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραισκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει στις 17:15 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν θετική ώστε να παραχωρηθούν εισιτήρια στους Γιαννιώτες φίλους του ΠΑΣ, αφού και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου υπήρξε παρουσία των φίλων των Πειραιωτών στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες».
Συγκεκριμένα οι φίλοι του ΠΑΣ στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα τοποθετηθούν στην Θύρα 27 του γηπέδου με τα εισιτήρια να τιμώνται στα 15 ευρώ. Επιπλέον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας του ΠΑΣ, θα λειτουργήσει και εκδοτήριο ανήμερα του αγώνα έξω από την Θύρα 27 σε όσους επιθυμούν να δώσουν το παρών στο Φαληρικό γήπεδο.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.