- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ιδιαίτερα χαρούμενος, και πώς να μην είναι άλλωστε, ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς με ακόμη ένα πανέμορφο γκολ χάρισε τους τρεις βαθμούς στη γιαννιώτικη ομάδα κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι η δεύτερη σερί φορά που συμβαίνει αυτό καθώς είχε προηγηθεί το ματς με τη Ξάνθη όπου πάλι ο Αργεντινός είχε χαρίσει τη νίκη στο ΠΑΣ με δικό του προσωπικό γκολ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού του ΠΑΣ:
«Ειλικρινά σήμερα ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά είναι λογικό κάποιες φορές να μην νιώθεις καλά. Είμαι χαρούμενος όμως που βοήθησα την ομάδα να πάρει αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ήταν ωραίο γκολ για εμάς, αλλά όλα τα τέρματα που πετυχαίνουμε είναι σημαντικά για την ομάδα. Έχω κάνει καλά παιχνίδια φέτος, σήμερα ίσως όχι, αλλά γενικά προσπαθώ να δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».
Όσον αφορά το μέλλον του στο ΠΑΣ με δεδομένο ότι τον Ιούνιο τελειώνει το συμβόλαιο του τόνισε: «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και το μυαλό μου είναι εδώ. Φυσικά και είναι ωραίο να σε επευφημούν οι φίλαθλοι, και τους ευχαριστώ. Χαίρομαι που τους αρέσει το θέαμα που προσφέρω, αλλά πολύ περισσότερο την εμφάνιση όλη της ομάδας».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.