- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα ντύνοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της εφηβικής Κ-17 της γιαννιώτικης ομάδας.
Οι Γιώργος Ντάσιος, Αλέξης Μιχαήλ, Μάριος Οικονόμου, Γιάννης Ιωάννου, Κώστας Παππάς και Ευριπίδης Γιάκος πρόσφεραν στους νεαρούς διαδόχους τους, σετ από μπουφάν, φόρμες και τσάντες αποστολής για τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Έτσι στην χτεσινή πρεμιέρα με τις Ελπίδες Αγρνινίου για το εφηβικό πρωτάθλημα οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Στούκα φόρεσαν τις νέες εμφανίσεις τους.
Ο προπονητής της εφηβικής ανακοίνωσε την κίνηση των Γιαννιωτών παικτών και εξουσιοδοτήθηκε από τους έφηβους να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες παίκτες για την προσφορά τους.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.