Παίρνει φορολογική ενημερότητα ο ΠΑΣ

03.08.2012 Αναγνώστηκε 704 φορές

Σε ένα σημαντικό βήμα για την επίλυση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Συγκεκριμένα, μέσω του υπαλλήλου της Αλέκου Πότση, η ΠΑΕ κατέβαλε στην εφορία το ποσό των 380.000 ευρώ που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τόσο για την πολύκροτη υπόθεση των 184.000 ευρώ που βεβαίωσε η Επιτροπή Διοίκησης Σταδίων στην εφορία όσο και για την ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο στην οποία προχώρησε η εταιρεία.

Οι δυο συγκεκριμένες οφειλές μπήκαν σε καθεστώς ρύθμισης με 24 δόσεις για τα επόμενα 2 χρόνια ενώ είναι πολύ πιθανό οι δόσεις να αυξηθούν σε 60 (σ.σ περίοδο αποπληρωμής 5 ετών) αν το Υπουργείο Οικονομικών δεχθεί τις προτάσεις της επιτροπής της Super League και της ΑΕΚ και η σχετική τροπολογία για τη ρύθμιση υπερψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων.

Το πιθανότερο είναι λοιπόν με τη φορολογική ενημερότητα που θα έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ, ο ΠΑΣ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που στην επόμενη της συνεδρίαση της, την Πέμπτη 09 Αυγούστου και ώρα 12:00, θα εξετάσει τους φακέλους για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League.



Σχολιασμος