Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή, ήττα 1-0 για την Κ 19 από τον Ολυμπιακό

27.11.2022 Αναγνώστηκε 749 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον διαιτητή να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα παρά την καλή εμφάνιση υποχρεώθηκε σε ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό με την αποστολή να έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τον ρέφερι που ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιώς.

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή, ήττα  1-0 για την Κ 19 από τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της χάνοντας ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ.

Στο 12’ σουτ του Πάνου απέκρουσε ο Σίνα.

Στο 20’ ο Κύρκος εκτέλεσε φάουλ, ο Καφενζής έκανε την κεφαλιά απέκρουσε τη μπάλα ο Σίνα, στην επαναφορά της ο Φερεντίνος παρά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να τη βρει και να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία.

Σουτ του Φερεντίνου στο 26’ και πάλι ο Σίνα απέκρουσε τη μπάλα.

Ο Ολυμπιακός στο 30’ είχε μια κεφαλιά του Προκοπίου με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 40΄με τον Σάλο να κάνει το σουτ και τον Σίνα να λέει και πάλι όχι αποκρούοντας τη μπάλα.

Σουτ του Λώλη στο 52’ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 55΄ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Φερεντίνου με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Κεφαλιά του Κύρκου στο 60΄η μπάλα λίγο άουτ.

Σουτ του Μπακούλα στο 63΄ο Βρακάς αποκρούει τη μπάλα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 74’ ο Κωστούλας με τους Γιαννιώτες να διαμαρτύρονται ότι πρώτα υπάρχει φάουλ επάνω στον τερματοφύλακα Βρακά αλλά ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κουτσογούλας (88′ Φρέρης), Τσέλα, Κουτσίδης, Χρήστου, Πρεκατές, Προκοπίου (77′ Κωστούλας Κ., Σταυρόπουλος, Μοίρας (46′ Παπακανέλλος), ΧΚωστούλας Χ. (93′ Γατόπουλος), Μπακούλας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος (λ.τρ. Αθανασίου), Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Γερονικολός (77’ Χρήστου), Φερεντίνος, Λώλης, Σάλο, Κύρκος, Πάνος

Σχολιασμος