Χάνει τη μίνι προετοιμασία ο Μπιλμπάο, απών ο Πριόρ (video)

24.11.2022 Αναγνώστηκε 1439 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται στο ΠΕΑΚΙ με τα προβλήματα όμως και τους απόντες για τον Θανάση Στάικο να είναι αρκετά.

Χάνει τη μίνι προετοιμασία ο Μπιλμπάο, απών ο Πριόρ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Χάνει τη μίνι προετοιμασία ο Μπιλμπάο

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Μπιλμπάο αφού ο Ισπανός μέσος θα χάσει όλη τη μίνι προετοιμασία και θα δεν είναι έτοιμος για τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία. Είναι γεγονός ότι ο Μπιλμπάο δεν έχει βοηθήσει την ομάδα όσο περίμενε η διοίκηση και ο προπονητής και ίσως μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΣ να ψαχτεί για ένα ακόμη παίκτη στην μεσαία γραμμή.

Απών ο Πριόρ

Χωρίς τον Γάλλο τερματοφύλακα Ζερόμ Πριόρ συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ποδοσφαιριστής είχε άδεια μέχρι την Τετάρτη και παρότι η άδεια του έχει τελειώσει δεν έχει γυρίσει στα Γιάννινα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Μετά από αυτή την εξέλιξη και σε συνδυασμό με την έλευση του Παναγιώτη Τσιντώτα ο Πριόρ θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα για τον ΠΑΣ με τη διοίκηση να ψάχνει φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιο του που είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση αμυντικής τακτικής σε συνεργασία αμυντικών και μέσων στο αμυντικό μισό με τακτικά παιχνίδια, στην αρχή σε παθητική μορφή και στη συνέχεια με παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Φερεντίνος, Πήλιος Α. και Γερονικολός από την Κ 19.

Το ιατρικό δελτίο

Ούτε σήμερα προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Κιάκος, Καραχάλιος, Λώλης Α. με τους δύο πρώτους να αναμένεται να μπουν από την επόμενη εβδομάδα σε κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Λώλης θα αργήσει.

Ο Παναγιώτης Τζίμας ακολούθησε και αυτός χθες και σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός μικροτραυματισμού στο πόδι το ίδιο θα κάνει και αύριο και από Σάββατο θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικό έκανε σήμερα και ο Σόρια ο οποίος θα παραμείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το Σάββατο μιας και έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο αλλά δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία , αύριο θα γίνει μαγνητική ώστε να ξέρουν τι ακριβώς έχει.

Ο Καραχάλιος ξεκίνησε τρέξιμο και θα μπει από την επόμενη εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 11.

Σχολιασμος