Δουλειά στην άμυνα, έρχεται ο Τσιντώτας

24.11.2022 Αναγνώστηκε 659 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Διπλή προπόνηση, το πρωί και το μεσημέρι, περιελάμβανε το χτεσινό πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Θανάση Στάικο να προσπαθεί να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Δουλειά στην άμυνα, έρχεται ο Τσιντώτας
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η γιαννιώτικη ομάδα ακολουθεί μια μίνι προετοιμασία για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 20-21 Δεκεμβρίου, όταν και ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο «Ζωσιμάδες». Ο Θανάσης Στάικος δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στην ανασταλτική τακτική, αλλά και την ατομική βελτίωση και των παικτών αμυντικά καθώς πολλά από τα 28 γκολ παθητικό προήλθαν από παιδαριώδη ατομικά λάθη.

Το πρωινό πρόγραμμα είχε αρχικά ασκήσεις με βάρη και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν ασκήσεις τακτικής χωρίς αντίπαλο. Το μεσημερι το πρόγραμμα ειχε αμυντικη τακτικη με συνεργασια αμυντικων και μεσων, ένα κομμάτι πάνω στο οποίο θέλει να δουλέψει πολύ στο διάστημα της διακοπής ο Θανάσης Στάικος.

Σχετικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα έκαναν χτες οι Κιάκος, Καραχάλιος, Λώλης Α., Νίνης και Μπιλμπάο. Ο Κιάκος ήταν να υποβληθεί χτες σε μαγνητική, όμως τελικά αυτή θα γίνει σήμερα. Εκεί θα διαπιστωθεί αν υποχωρεί σιγά σιγά η θλάση στον λαγονοψοΐτη μυ, έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο μυ. Ο Ισπανός Μπιλμπάο, όπως και ο Αλέξανδρος Λώλης, ταλαιπωρούνται από το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών.

Έρχεται στα Γιάννινα ο Τσιντώτας

Το αργότερο μέχρι αύριο Παρασκευή αναμένεται στα Γιάννινα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος θα είναι όπως όλα δείχνουν η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον Σωτήρη Νίνη.

Ο 29χρονος Κατερινιώτης πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και χτες έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο-ευχαριστήριο μήνυμα προς την πρώην πλέον ομάδα του και τους φιλάθλους της. Ο Τσιντώτας δεν θα πάει τελικά στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ καθώς έμεινε ελεύθερος.

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αύριο το απόγευμα ή το αργότερο την Παρασκευή αναμένεται στα Γιάννινα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του Τσιντώτα να έρθει στον ΠΑΣ έπαιξε η γνωριμία του και η προσωπική φιλία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Λεβαδειακό.

Σχολιασμος