Στο επίκεντρο οι μεταγραφές

22.11.2022 Αναγνώστηκε 1154 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ενίσχυση αυτό είναι δεδομένο και το βλέπουν άπαντες από τη διοίκηση, τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας για αυτό και ήδη γίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα.

Στο επίκεντρο οι μεταγραφές
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στο επίκεντρο λοιπόν του Στάικου σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται μεταγραφές η ομάδα. Αν και ο 42χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Άρη είχε δηλώσει ότι η ομάδα θέλει παίκτες σε όλες τις θέσεις, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Τουλάχιστον όσες κινήσεις γίνουν πρέπει είναι κινήσεις ουσίας με παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα και όχι κινήσεις για τα μάτια του κόσμου και με επενδύσεις για το μέλλον, γιατί αυτές δεν μπορούν πάντα να βγουν.

Ήδη η πρώτη μεταγραφική κίνηση έγινε και είναι η απόκτηση του 32χρονου μέσου Σωτήρη Νίνη. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Ουρουγουανό Φεντερίκο Τζίνο οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για αρχές Δεκεμβρίου και μάλλον θα είναι θετικές αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μια καταρχήν προφορική συμφωνία.

Στη θέση του τερματοφύλακα στο κυνήγι του Τσιντώντα φαίνεται ότι υπάρχει και άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται και αυτή είναι η Λαμία με την ΑΕΚ να είναι πιο «ζεστή» για να δώσει τον παίκτη στην ομάδα της Φθιώτιδας από ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Κατερινιώτη πορτιέρο ωστόσο έχει πιθανότητες και ο ΠΑΣ καθώς γνωρίζεται μαζί του ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος.

Στο…τραπέζι και ο Αυλωνίτης

Στα στόπερ είναι δεδομένο ότι περίπτωση να επιστρέψει ο Κάργας ως δανεικός δεν υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον δώσει δανεικό, αλλά και ο ίδιος ο στόπερ από το Κιλκίς δεν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΣ καθώς το θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Επομένως ο ΠΑΣ ψάχνεται αλλού. Το καλοκαίρι είχε ακουστεί το όνομα του Αυλωνίτη και ίσως πέσει και πάλι στο τραπέζι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτά είναι τα δεδομένα για αυτές τις θέσεις και όλα περνάνε από τη διοίκηση και το κατά πόσο θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ομάδα μιας και ο προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Βέβαια μη ξεχνάμε ότι στα δύο παιχνίδια του δευτέρου γύρου με Ολυμπιακό και Λαμία θα αγωνιστούν οι παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα και θα πρέπει να υπάρχει στήριξη γιατί είναι δύο ματς πολύ δύσκολα όπου ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει βαθμούς και δεν έχει την πολυτέλεια να ξεχωρίζει κανένα ματς.

Σχολιασμος