Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα (video+photos)

21.11.2022 Αναγνώστηκε 603 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη μία εβδομάδα άδεια που είχε δώσει ο Θανάσης Στάικος στους ποδοσφαιριστές του μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον Άρη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σίγουρα το μυαλό και η σκέψη του προπονητικού επιτελείου το μήνα που υπάρχει η διακοπή λόγω του Μουντιάλ είναι πρώτα η δουλειά και η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αδυναμιών, κυρίως στην άμυνα, που είχε η ομάδα στον πρώτο γύρο όπου είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί 28 γκολ και φυσικά η μεταγραφική ενίσχυση.

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε η σημερινή προπόνηση η οποία ήταν προπόνηση προσαρμογής με ασκήσεις συναρμογής με παιχνίδι κατοχής και rondo και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11 σε μικρό χώρο.

Ο Σωτήρης Νίνης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μιας και λόγω της αποχής που είχε από την αγωνιστική δραστηριότητα δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει στις προπονήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κιάκος  και Καραχάλιος για τους οποίους θα περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνουν την Τετάρτη ώστε να δουν πότε θα μπορέσει να μπούνε σε κανονικό πρόγραμμα.

Ο Λεό έκανε τρέξιμο στο γήπεδο αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

P5250939

Ατομικό έκανε και ο Αλέξανδρος Λώλης ο οποίος θα μπει και αυτός σιγά-σιγά στις προπονήσεις ίσως στο τέλος της εβδομάδας.

Απών ήταν ο Γάλλος τερματοφύλακας Ζερόμ Πριόρ που έχει επιπλέον άδεια μέχρι την Τετάρτη λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Στα θετικά για τον Θανάση Στάικο είναι η επιστροφή στις προπονήσεις του Ριένστρα από τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΣ περιμένει να δώσει αυτά που μπορεί πραγματικά μιας και στον πρώτο γύρο δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

P5250766

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο στις 15:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος