Καραχάλιος: «Εμείς έχουμε την ευθύνη για τη βαριά ήττα»

03.10.2022 Αναγνώστηκε 606 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζήσης Καραχάλιος στις δηλώσεις του ζήτησε και αυτός συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ήττα τονίζοντας ότι την ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα την έχουν οι παίκτες και κανείς άλλος.

Καραχάλιος: «Εμείς έχουμε την ευθύνη για τη βαριά ήττα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη από τον κόσμο μας για αυτή την ντροπιαστική ήττα. Την ευθύνη την έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για την εικόνα που παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά για την ανανέωση του συμβολαίου μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, έχω δεθεί με την ομάδα και μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να δουλέψω παραπάνω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το που οφείλεται η ήττα: «Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο και τις προϋποθέσεις για γκολ και ευκαιρίες. Το πληρώσαμε όμως με τέσσερις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όποιος βάζει γκολ κερδίζει»

Για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Όσον αφορά αυτό με την ηλικία δεν νομίζω να υπάρχει κάτι για να δικαιολογηθούμε, όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, για αυτό δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα παιχνίδια και να κερδίζουμε. Αυτή η ήττα δεν θα μας πάρει από κάτω, θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχολιασμος