Με 22 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Παναιτωλικού

02.10.2022 Αναγνώστηκε 521 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους Μπιλμπάο και Ριένστρα, αλλά με συνολικά 22 ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής σημαντικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο "Ζωσιμάδες". 

Με 22 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Παναιτωλικού

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή των Γιαννιωτών ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Πριόρ, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Κιάκος, Τζίμας, Λιάσος, Τσίρης, Μορέιρα, Τσάβος, Λώλης Α., Σταματελόπουλος, Φοφανά, Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν.

Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι και οι 3 τερματοφύλακες Πριόρ, Σούλης και Αθανασίου, αλλά και ο νεαρός Τσίρης παρότι το Σάββατο αγωνίστηκε με την Κ 19 στη νίκη με 1-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπιλμπάο και Ριένστρα, οι μακροχρόνια απόντες Κόντε και Λέο, αλλά και οι νεαροί Κύρκος και Λώλης Ν.

Σχολιασμος