Δουλειά στην επιθετική τακτική (video+photos)

27.09.2022 Αναγνώστηκε 550 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Δουλειά στην επιθετική τακτική (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Θανάσης Στάικος είδε και σήμερα να μην μπαίνουν σε πρόγραμμα προπονήσεων οι Ριένστρα και Μπιλμπάο και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που θα κληθεί να βρει λύση. Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ όπως είπε και στη συνέντευξη Τύπου θέλει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό παίκτες που θα είναι 100% έτοιμοι για να προσφέρουν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που η γιαννιώτικη ομάδα έχει στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στη σημερινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε επιθετική τακτική με passing game, τακτικά παιχνίδια με ζώνες και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11 ο Στάικος έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για το παιχνίδι της Δευτέρας όπου φαίνεται θα δούμε για πρώτη φορά να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα ο Σταματελόπουλος.

Αν και είναι νωρίς για να πούμε τις σκέψεις του Στάικου για την ενδεκάδα (εφόσον οριστικοποιηθούν οι απουσίες Ριένστρα και Μπιλμπάο) που προσανατολίζεται να ξεκινήσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό φαίνεται να υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις για ένα σχήμα με τους Σούλη, Σόρια, Κιάκο, Μπαγκαλιάνη, Εραμούσπε, Καραχάλιο, Λιάσο, Τζίμα, Ροσέρο, Παμλίδη και Σταματελόπουλο.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος