- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με 25 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της γιαννιώτικης ομάδας.
Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Χριστόπουλος, απέρριψε τελικά τον τερματοφύλακα Μπαμπανιώτη που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες των προπονήσεων και στα Πηγάδια θα ταξιδέψει ο Μπακόλας ως τρίτος τερματοφύλακας μαζί με τους Φέγκρους και Ταμπάση.
Επίσης στην αποστολή θα βρίσκονται και δυο ποδοσφαιριστές από την Κ-20, οι Ασωνίτης και Νασούλης, ενώ "κόπηκαν" οι Νάσιος, Χαρίσης και Γκέκας.
Αναλυτικά την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί (09:00) της Παρασκευής για τον ορεινό προορισμό της Νάουσας, αποτελούν οι παρακάτω: Φέγκρους, Ταμπάσης, Μπακόλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Πάντος, Τζάνης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Κολοβέτσιος, Γιάκος, Γανωτής, Παππάς, Οικονόμου, Κωστάκης, Ιωάννου, Αυγενικού, Κοροβέσης, Νασούλης, Ασωνίτης.
Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου θα παραμείνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια μέχρι τις 31 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας, θα δώσει και 4 φιλικά εκ των οποίων τα 3 θα είναι με Πανθρακικό (17/07), Βέροια (27/07) και Πανιώνιο (29/07).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.