Διήμερο ανάπαυσης και μετά … φουλ για Παναιτωλικό

24.09.2022 Αναγνώστηκε 415 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος γεμίζουν από χθες και μέχρι τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θανάση Στάικο να δίνει διήμερο ρεπό ξεκούρασης και αποφόρτισης από τις προπονήσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (03/10).

Διήμερο ανάπαυσης και μετά … φουλ για Παναιτωλικό
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στο φιλικό με τη Βέροια μπορεί ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα  έβγαλε κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο με την εμφάνιση της ομάδας δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (6:00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι που κάθε χρόνο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες όμως αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχει ανάγκη για τον ΠΑΣ από συγκομιδή βαθμών που θα του δώσει εκτός από μια κάποια βαθμολογική άνεση και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν πάνω από 45’ στο φιλικό με τη Βέροια και για τους υπόλοιπους παιχνίδια μετάβασης σε μικρό χώρο στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί από την Κ 19 Φερεντίνος, Πήλιος Α., Γερονικολός, Πάνος, Βρακάς, Γιαλεδάκης και Γιακουμάκης.

Ο Σούλης έβγαλε μέρος του προγράμματος όμως δεν συμμετείχε στο διπλό, ενώ Κιάκος και Λώλης Α., μπήκαν σε πιο έντονο πρόγραμμα με μπάλα αλλά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα μπουν από τη Δευτέρα όπως το ίδιο θα γίνει αι με τους Εραμούσπε και Μπιλμπάο.

Σχολιασμος