Αθανασίου: «Είχα στήριξη από όλους» (video)

22.09.2022 Αναγνώστηκε 730 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

O τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλης Αθανασίου στάθηκε στη στήριξη που είχε μετά τη στιγμή που του συνέβη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πώς η ομάδα πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο.

Αθανασίου: «Είχα στήριξη από όλους» (video)

Για το πώς διαχειρίστηκε τη στιγμή που είχε στο ματς με Παναθηναϊκό «Με στήριξαν πάρα πολύ, με βοήθησαν πολλά άτομα να επιστρέψω γρήγορα όσο πιο θετικά γίνεται. Στη ζωή πάντα θα έχεις δυσκολίες και θα πρέπει να προχωράς και να προσπαθείς για το καλύτερο κάθε φορά. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές έγινε και σε εμένα, προχωράμε για το καλύτερο».

Για τα συμπεράσματα από το φιλικό «Σε αυτά τα ματς είναι βασικό να παίζουν παιδιά που δεν παίζουν όσο χρόνο γίνεται, να βρίσκουν τον ρυθμό τους, να βρισκόμαστε πιο πολύ. Είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύουμε τον προπονητή μας πολύ, μας πιστεύει πολύ και πιστοί στο πλάνο του».

 Για τα ερχόμενα ματς: «Έχουμε μία πεντάδα αγώνων, δεν έχει σημασία αν είναι ο Ολυμπιακός ή άλλη ομάδα, πάντα πρέπει να πηγαίνουμε για το 100%, να παίρνουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε, δεν υπάρχει πίεση, δουλεύουμε καθημερινά».

 Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το κλίμα είναι οικογενειακό, άμα δεν ήταν δεν θα ήμουν κι εγώ καλά. Ξεκινάει από τα αποδυτήρια, το κλίμα είναι απίστευτο»

Σχολιασμος