Φιλικό με Βέροια σήμερα ο ΠΑΣ

22.09.2022 Αναγνώστηκε 386 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία της γιαννιώτικης ομάδας.

Φιλικό με Βέροια σήμερα ο ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στο πλαίσιο αυτό το σημερινό (22/9-5:00 μ.μ.) φιλικό με τη Βέροια στο ΠΕΑΚΙ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Θανάση Στάικο να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του, να δοκιμάσει σχήματα αλλά και να δει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πρόκειται για να ένα φιλικό που ζήτησε να κλειστεί ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα για να μη μείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές εκτός αγωνιστικής δράσης μιας και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι η Βέροια έχασε πέρυσι στα μπαράζ από τον Λεβαδειακό την άνοδο της στην Super League και θα αγωνιστεί και φέτος στην Super League 2. Στην ομάδα της Ημαθίας παραμένει ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ ο Βελλίδης πήγε στον Ηρακλή και ο Σκόνδρας στην Καρδίτσα. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ απέκτησε από τη Βέροια τον Ιβοριανό μέσο Μανσούρ Φοφανά.

Σχολιασμος