Λιάσος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

18.09.2022 Αναγνώστηκε 256 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες του απέναντι στον Παναθηναικό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Λιάσος.

Λιάσος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Αναλυτικά:

Για το τι είδε στο ματς από τον πάγκο, μιας και μπήκε αλλαγή προς στο τέλος του αγώνα: «Αυτό που είδα ήταν η μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Συνεχίζουμε, έχουμε κρίσιμα παιχνίδια στη συνέχεια και πάμε παρακάτω».

Για το αν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός απ’ ό,τι περίμεναν: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο καλός. Εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που έκανε και πήρε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του Σούλη: «Σίγουρα είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, ανέβηκε ο Παναθηναϊκός μετά απ’ αυτό. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν ευελπιστεί ότι μετά τη διακοπή και εφόσον επιστρέψουν οι τραυματίες θα δείξει ο ΠΑΣ το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουν και οι ίδιοι: «Εννοείται έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε τώρα με τον Παναιτωλικό θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή και θα προχωρήσουμε μπροστά».

 

 

Σχολιασμος