LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) ΠΑΣ Γιάννινα - Θεσπρωτός 3-0

11.09.2022 Αναγνώστηκε 1266 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ΠΕΑΚΙ τη φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Θεσπρωτός σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) ΠΑΣ Γιάννινα - Θεσπρωτός 3-0
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Παντυελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Τζίμας, Κύρκος, Ρίζος, Σταματελόπουλος, Φοφανά.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Βρακάς, Λώλης Ν., Τσίρης, Βλέτσας.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα):  Παππάς, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Μαντζουρανάκης, Μαρτίνεζ, Κωνσταντίνου, Διγκόζης, Λύγκας, Δρίτσας, Μπονίγια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσιμόπουλος, Ρούσης, Σεμερτζάκης, Ντόντης, Πανταζέλος, Χατζηγεωργίου, Οικονομικός, Μαγκρανζέ, Παππάς Ε., Τρομπούκης, Χατζάκος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Δημήτριος Τσάντα και Ορέστη Ευαγγέλου.

'Εναρξη του αγώνα 

Πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 5' . Ο Βασιλάκης ανέτρεψε τον Σταματελόπουλο με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος και παρά την προσπάθεια του Παππά που έπεσε στην σωστή γωνία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ στο 15' για τον ΠΑΣ. Ο Ρίζος με μπαλιά 30 μέτρων βρίσκει τον Τζίμα ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά.

Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 26'ο Τζίμας με ωραίαατομική προσπάθεια έδωσε στον Φοφανά αυτός βρήκε τον Κύρκο ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Παππά να αποκρούει τη μπάλα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ να προηγείται 2-0 με γκολ των Σταματελόπουλου και Τζίμα.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

 Δεν υπάρχει κάποια φάση στο δεύτερο μέρος.

Δύο αλλαγές για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 53' στις θέσεις των  Σταματελόπουλου και Τζίμα πέρασαν οι Λώλης Ν. και Βλέτσας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ στο 56' για τον ΠΑΣ. Ο Κύρκος εκτέλεσε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έκανε άστοχη έξοδο και ο Παντελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 62' στη θέση του Παντελάκη πέρασε ο Τσίρης.

Ευκαιρία για τον Θεσπρωτό στο 68' με τον Χατζάκο να πλασάρει και επάνω στη γραμμή να διώχνει σωτήρια ο Μπακαδήμας.

Λήξη του αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 του Θεσπρωτού σε ένα παιχνίδι διάρκειας 70' που είχε προπονητικό χαρακτήρα και περισσότερο να δώσει χρόνο συμμετοχής ο Στάικος σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα.

Σχολιασμος