Επέστρεψαν Κόντε και Σταματελόπουλος, πρόβλημα με Ροσέρο (video)

16.08.2022 Αναγνώστηκε 681 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ο Θανάσης Στάικος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και σήμερα το απόγευμα επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή (21/08) και τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Επέστρεψαν Κόντε και Σταματελόπουλος, πρόβλημα με Ροσέρο (video)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η σημερινή προπόνηση είχε δύο χαρμόσυνα νέα και δύο προβληματισμούς για τον Θανάση Στάικο. Τα ευχάριστα αφορούν τους Κόντε και Σταματελόπουλο. Αμφότεροι μπήκαν σε μέρος της προπόνησης και υπάρχει ενδεχόμενο να είναι έτοιμοι την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Κόντε επιστρέφει μετά από ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Σταματελόπουλο μετά από τραυματισμό του σε μυ της ποδοκνημικής.

Αντίθετα, απουσίαζαν οι Ροσέρο και Κύρκος. Ο Κολομβιανός Ροσέρο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μετά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, έκανε χτες μαγνητική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα και θα φανεί αν μπορεί ο Στάικος να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα στο Φάληρο.

Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελέμβανε ομαδική επιθετική τακτική με στόχο το build up από την άμυνα στο κεντρικό και μετά στο επιθετικό τρίτο. Αρχικά η εξάσκηση έγινε σε απλή μορφή και στη συνέχεια σε παιχνίδι 11 εναντίον 11. Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί αύριο στις 6:00 μ.μ. με προπόνηση και πάλι στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος