Διήμερο ρεπό στον ΠΑΣ, την Τρίτη η επιστροφή στις προπονήσεις

13.08.2022 Αναγνώστηκε 516 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με το χθεσινό φιλικό με την κυπριακή Καρμιώτισσα ολοκληρώθηκε το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος (εφόσον η Λίγκα δεν αποφασίσει την μετάθεση της πρεμιέρας κατά μια εβδομάδα) μιας και την Κυριακή 21 Αυγούστου αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό.

Διήμερο ρεπό στον ΠΑΣ, την Τρίτη η επιστροφή στις προπονήσεις
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η γιαννιώτικη ομάδα φάνηκε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμη κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και στην αμυντική λειτουργία όπου εκεί υπάρχει πρόβλημα το οποίο έχει εντοπίσει ο Θανάσης Στάικος και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να διορθώσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Σήμερα το απόγευμα όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Καρμιώτισα πάνω από 45’ έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση και για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Θανάσης Στάικος έδωσε στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό για Κυριακή και Δευτέρα για να περάσουν την εορτή της Παναγίας με τις οικογένειες τους αλλά και για να ξεκουραστούν από τα τρία φιλικά που έδωσαν μέσα σε έξι μέρες και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 16 του μήνα το απόγευμα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι θα υπάρχει συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Χριστοβσίλη και του Θανάση Στάικου με τον τεχνικό του ΠΑΣ να ζητάει από τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ την ενίσχυση της ομάδας.

Σχολιασμος