LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 3-4 (2-2 κ.α.)

09.08.2022 Αναγνώστηκε 2021 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια του φιλανθρωπικού τουρνουά «ΦΛΟΓΑ» που διοργανώνει ο Βόλος.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 3-4 (2-2 κ.α.)

 

  • Αντιμέτωπος για πρώτη φορά θα έρθει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος με τον μέχρι πρότινος προπονητή του ΠΑΣ και νυν του Αστέρα Τρίπολης Ηρακλή Μεταξά με τον οποίο πέρυσι συμπορεύτηκαν μαζί στον πάγκο του ΠΑΣ.
  • Χωρίς τους δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα Μίκαελ Γκαρντάφσκι και Κάλεμπ Στάνκο είναι η σημερινή αποστολή του Αστέρα Τρίπολης με τον Μεταξά να τους ξεκουράζει κάνοντας roteision.
  • Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα 1-0 από τον ΟΦΗ και ο ΠΑΣ 2-0 από τον Βόλο και σήμερα αγωνίζονται στον μικρό τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λεό Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρεσπί, Μπενίτο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο, Μορέιρα, Μπιλμπάο, Παμλίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Α., Ποζνάνσκι, Τσάβος, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.

Έναρξη του αγώνα

Μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία στο 3' για τον Αστέρα Τρίπολης με την κεφαλιά του Μπαράλες μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ με δύσκολη επέμβαση ο Πριόρ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τιλίκα η μπάλα βρήκε σε σώματα παικτών και συγκεκριμένα πάνω στον Αντζουλά που έκανε την προβολή και επάνω στη γραμμή απομάκρυνε σωτήρια ο Σόρια σώζοντας τον ΠΑΣ από βέβαια παραβίαση.

297738529-1267940954026422-8772394942786869-n 298609549-1495622214218045-5288339754419882530-n

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ στο 13'για τον ΠΑΣ με τον Εραμούσπε. Ο Μορέιρα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Κιάκος, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Εραμούσπε νίκησε τους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή ανοίγοντας το σκορ για τους Γιαννιώτες. Πρώτο φετινό γκολ του Αργεντινού στόπερ, ο οποίος πέρυσι ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Περέα.

Ένα σουτ του Μπαράλες με το δεξί στο 20' λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της γιαννιώτικης εστίας, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πριόρ.

Δοκάρι για τον Αστέρα Τρίπολης στο 21' με τον Μπερτόλιο. Σέντρα από δεξιά του Μουνάφο, ο Μπερτόγλιο βρέθηκε αφύλακτος και έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πριόρ και απομακρύνθηκε του Πριόρ.

Διακοπή στο 23' για cooling break για να δροσιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Σουτ του Μπαράλες στο 33' μετά από σέντρα από δεξιά, ο Πριόρ σε ετοιμότητα μπλόκαρε την μπάλα. Δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε ο επιθετικός της Τρίπολης.

Πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης στο 38' σε χέρι του Κιάκου. Γέμισμα του Βαλιέντε προς τον Ρούμπεν Γκαρθία και γέμισμα του τελευταίου με τη μία, η μπάλα βρήκε στο σώμα και το χέρι του Κιάκου και παρότι ήταν εξ επαφής ο διαιτητής Τσίντζας το θεώρησε παράβαση και καταλόγισε το πέναλτι.

Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης στο 39'. Ο Αργεντινός Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης. Νίκησε τον Πριόρ που έπεσε στην αντίθετη γωνία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε στο 41' από τον διαιτητή Τσίντζα.

Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Εραμούσπε μετά την εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο δραστήριος επιθετικά. Είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Μπερτόγλιο και δύο σουτ του Μπαράλες. Οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Μπαράλες μετά από χέρι του Κιάκου που καταλόγισε πέναλτι ο διαιτητής Τσίντζας.

Πέντε αλλαγές θα κάνει ο Θανάσης Στάικος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο Ηρακλής Μεταξάς μόλις μία με τον Αλί Μπαμπά να παίρνει τη θέση του Μπερτόγλιο.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Αθανασίου, Λώλης Α, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης και Λιάσος μπήκαν στις θέσεις των Πριόρ, Παντελάκη, Κιάκου, Ριένστρα και Παμλίδη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 50' με τον Μπαγκαλιάνη. Εκτέλεση κόρνερ του Σόρια από αριστερά, ο Ροσέρο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπαγκαλιάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή για το 1-2. Πρώτο γκολ έστω και ανεπίσημο του νεαρού Μπαγκαλιάνη με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και το πανηγύρισε δεόντως.

Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπενίτο στο 55' πήρε τη θέση του Λέο Τιλίκα στον αγώνα.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 56' με τον Μορέιρα. Αντεπίθεση για τον ΠΑΣ και σέντρα του Λιάσου από δεξιά, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αντζουλά και στη συνέχεια στο δοκάρι του Τσιφτσή. Κοντά και σε τρίτο γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 57' ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ. Ο Σόρια εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσιφτσής απομάκρυνε με τις γροθιές προ του Ροσέρο, η μπάλα στρώθηκε στον Λώλη που έπιασε το μονοκόματο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσίντζας έδωσε επιθετικό φάουλ του Ροσέρο πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Κίτρινη κάρτα στον Σονί στο 58'.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 60'. Ο Ποζνάνσκι με επιμονή βρήκε τον Ροσέρο, ο Κολομβιανός ελίχθηκε και βρέθηκε πλάγια απέναντι από τον Τσιφτσή, σούταρε όμως ο πορτιέρο του Αστέρα έσωσε με τα πόδια παραχωρώντας κόρνερ.

Έκτη αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 63'. Ο Τζίμας μπήκε στο ματς στη θέση του Καραχάλιου.

Στο ίδιο λεπτό μπήκε και ο Ρετζίς Κρεσπί στη θέση του Σονί.

Διακοπή και cooling break στο 70', ενώ ο Ηρακλής Μεταξάς ετοιμάζει δύο αλλαγές για τον Αστέρα Τρίπολης.

Παπαδόπουλος και Ιγκλέσιας μπήκαν στις θέσεις των Μπαράλες και Μουνάφο στο 72'.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 75'. Ο Πήλιος μπήκε στο ματς στη θέση του Μορέιρα.

Μικρή ένταση στο 78' όταν ο Ρούμπεν Γκαρσία χτύπησε τον Ποζνάνσκι και ο Γερμανοπολωνός έπιασε την μπάλα με τα χέρια εντός περιοχής. Ο διατητής τελικά καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

Κλέψιμο της μπάλας από τον Ροσέρο στο 81' και σουτ του Λώλη με το δεξί, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσιφτσή.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 85'. Ο Τσάβος μπήκε στη θέση του Σόρια. Αλλαγή δεξιού μπακ από τον Θανάση Στάικο.

Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης στο 87' με τον Ρετζίς Κρεσπί. Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από δεξιά για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Βαλιέντε να βρίσκει τον Κρεσπί που ξεμαρκαρίστηκε και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αθανασίου και ισοφάρισε σε 2-2.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης στο 89'. Ο Ρετζίς Κρεσπί έβγαλε κάθετη πάσα προς τον Μπενίτο που βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου, ο νεαρός πορτιέρο του ΠΑΣ όμως τον νίκησε και έσωσε τους Γιαννιώτες.

Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Στο 92' ο Κανελλόπουλος μπήκε στο ματς στη θέση του τραυματία Βαλιέντε.

Λήξη του αγώνα. Στο 2-2 ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης και ο μικρός τελικός θα κριθεί στα πέναλτι.

Εραμούσπε, Ροσέρο, Πήλιος, Μπιλμπάο και Μπαγκαλιάνης θα είναι οι πέντε που θα εκτελέσουν πέναλτι για τον ΠΑΣ.

Ο Κρεσπί εκτέλεσε για τον Αστέρα Τρίπολης και η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Παραμένει το 0-0 στα πέναλτι.

Ο Εραμούσπε εκτέλεσε το πέναλτι και ο Τσιφτής απόκρουσε. Πρώτη φορά χαμένο πέναλτι για τον Εραμούσπε έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Μπενίτο νίκησε τον Αθανασίου και έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ροσέρο έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Τσιφτσή και έκανε το 1-1 για τον ΠΑΣ.

Ο Ιγκλέσιας εκτέλεσε το τρίτο πέναλτι του Αστέρα και ο Αθανασίου στη γωνία απόκρουσε. Παραμένει το 1-1.

Ο Πήλιος εκτέλεσε το τρίτο πέναλτι του ΠΑΣ και έκανε το 1-2 για τον ΠΑΣ.

O Αντζουλάς εκτέλεσε το τέταρτο πέναλτι του Αστέρα και ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Μπιλμπάο ήταν εύστοχος για τον ΠΑΣ και έκανε το 3-2 για τους Γιαννιώτες.

Ο Ρούμπεν Γκαρσία ισοφάρισε και πάλι σε 3-3 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπαγκαλιάνης ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έκανε το 4-3 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λήξη του μικρού τελικού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε την τρίτη θέση επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης.

 

Σχολιασμος