Ένταση και διάρκεια στις προπονήσεις

03.08.2022 Αναγνώστηκε 791 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα με το τεχνικό επιτελείο να έχει στραμμένη την προσοχή του εκτός φυσικά από το αγωνιστικό κομμάτι στο αν θα διεξαχθεί κανονικά η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ να παίζει εκτός στις 21 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό.

Ένταση και διάρκεια στις προπονήσεις

Η γιαννιώτικη ομάδα θα ήθελε μια μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος μια εβδομάδα αργότερα ώστε να μπορέσει να είναι πιο έτοιμη και ο Θανάσης Στάικος να «δέσει» τους νέους παίκτες ώστε να παρουσιάσουν ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε περίπτωση που η Λίγκα αποφασίσει μετάθεση της 1ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ψάξει να βρει αντίπαλο ώστε να κλείσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι

Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα έχουν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια (όπως ήταν η χθεσινή που κράτησε δύο ώρες) αλλά και ένταση όπως ήταν η σημερινή με τον 42χρονο προπονητή και τους συνεργάτες του να δουλεύουν στο φουλ τους ποδοσφαιριστές παίρνοντας από αυτούς το 100% που μπορούν να δώσουν μέσα στις προπονήσεις. Φυσικά φτάνοντας προς τα φιλικά του φιλανθρωπικού τουρνουά στον Βόλο θα υπάρχει και η χαλάρωση στο πρόγραμμα για να μπορέσουν και οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν και να δείξουν αυτά που πρέπει και θέλει να δει ο Θανάσης Στάικος σε αυτά τα παιχνίδια.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν ένας συνδυασμός φυσικής κατάστασης και τακτικής. Η προθέρμανση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ο Στάικος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή και για το τέλος ανέλαβε ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός όπου είχαμε ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα, τελειώματα και σπριντ.

Όσον αφορά τους απόντες ο Ποζνάνσκι είναι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις και αυτό ίσως γίνει και αύριο, ο Κύρκος που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα θα ξεκινήσει σιγά-σιγά με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό κάνει και ο Σταματελόπουλος.

Ψάχνει για νεαρό Έλληνα στόπερ

Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Γωγουβίτη (ο οποίος υπέγραψε στη Λάρισα) ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς Παντελάκη, Εραμούσπε και Μπαγκαλιάνη. Η διοίκηση είναι ήδη στο ψάξιμο μαζί με τον Θανάση Στάικο και τσεκάρει περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που μπορεί να μην είναι τα μεγάλα ονόματα αλλά θα έχουν αυτό που θέλει τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση.

Σχολιασμος