Ξεκίνησε την προετοιμασία η Κ 19 (video+photos)

27.07.2022 Αναγνώστηκε 1786 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας η προετοιμασία της Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξεκίνησε την προετοιμασία η Κ 19 (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μετά από μια πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά όπου οι νεαροί παίκτες έφτασαν να διεκδικούν ακόμη και το πρωτάθλημα οι στόχοι και τη φετινή σεζόν παραμένουν υψηλοί με βασικό μέλημα όμως την ανάδειξη και προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα. Βέβαια σε αυτό θα παίξει ρόλο και η διάρκεια που θα μπορούν να έχουν οι παίκτες οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν μιας και υπάρχουν σε σχέση με το περσινό ρόστερ αποχωρήσεις.

Την επίβλεψη των τμημάτων υποδομών θα έχει ο Γιώργος Ιωάννου ενώ στην Κ 19 γενικός αρχηγός θα είναι εκ νέου ο Βασίλης Λώλης. Φυσικά θα υπάρχει συνεργασία με τον προπονητής της πρώτης ομάδας Θανάση Στάικο ο οποίος γνωρίζει καλά το υλικό που υπάρχει στην Κ 19 αλλά και στην Κ 17 μιας και πέρυσι ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής παρακολουθώντας αρετά παιχνίδια. Στον πάγκο της ομάδας και φέτος θα βρίσκεται ο Χρήστος Αγγέλης ενώ γυμναστής θα είναι ο Δημήτρης Χαρίσης (αδελφός του Χάρη Χαρίση πρώην παίκτη του ΠΑΣ και νυν του Ατρόμητου) και φροντιστής ο Μιχάλης Ντούσκος.

Όσον αφορά το ρόστερ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, γίνονται κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών και αναμένεται μέσα στον Αύγουστο να έχει κατασταλάξει ο προπονητής για το ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν την Κ 19.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 3 Σεπτεμβρίου όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα κληθεί να αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική εκτός έδρας την ΑΕΚ μιας και οι δύο πρώτες αγωνιστικές με Ολυμπιακό και Λαμία θα γίνουν εμβόλιμες.

Μιλώντας στο PASsports.gr ο προπονητής της Κ 19 Χρήστος Αγγέλης αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας και για το πώς θα σχεδιαστεί η φετινή χρονιά.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος