LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα-Ομόνοια Λευκωσίας 1-2

23.07.2022 Αναγνώστηκε 2030 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε LIVE το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα που δίνει στην Πολωνία με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας.

LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα-Ομόνοια Λευκωσίας 1-2

 

  • Με το σημερινό φιλικό ολοκληρώνει  το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία ο ΠΑΣ Γιάννινα.
  • Δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα ο Πέδρο Κόντε με τον Ισπανό επιθετικό να ταλαιπωρείται από τη σύσπαση που ένιωσε πριν το φιλικό με τη Μπάνικ Οστράβα και το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να μην χρησιμοποιηθεί ούτε στο σημερινό φιλικό.
  • Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Τζίμας και Παμλίδης.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος,  Μορέιρα, Λώλης, Μπιλμπάο, Σταματελόπουλος.

Στον πάγκο είναι οι Σούλης, Αθανασίου, Πήλιος, Ροσέρο, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσίρης, Τσάβος, Ριένστρα, Παμλίδης, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν.,Κύρκος, Ρίζος

Ομόνοια Λευκωσίας (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Μάθιους, Λέτσιακς, Λάνγκ, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπασίρου, Σάββα, Παπουλής, Μπρούνο, Μάταβς.

Στον πάγκο είναι οι Ουζόχο , Κυριακίδης, Ψάλτης, Γιούστε, Παναγιώτου, Βενιζέλου, Μιξ, Ασημένος, Χρίστου, Ζεύκης, Κακουλλής.

Έναρξη του αγώνα

Πρώτη καλή στιγμή στο 7 για την Ομόνοια Μετά από σέντρα από τα αριστερά και κακή αντίδραση στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ η μπάλα στρώθηκε στον Μπρούνο που αστόχησε παρότι ήταν μόνο του στο σημείο του πέναλτι.

ΓΚΟΛ για την Ομόνοια στο 10' Ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Μίλετιτς ο Σερβός κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πριόρ ανοίγοντας το σκορ για την Ομόνοια.

 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ  για ον ΠΑΣ στο 15 με τον Λώλη. Ο Σταματελόπουλος με επιμονή κέρδισε τη μπάλα από τον Λέτσιακς έπαιξε το 1-2 με τον Μπιλμπάο και με πλασέ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Φαμπιάνο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Δυνατό σουτ του Μπιλμπάο στο 17' η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο.

Σουτ του Παπουλή στο 18¨από καλή θέση η μπάλα άουτ.

Ο Θανάσης Στάικος έχει παρατάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-3-3 κάτω από τα δοκάρια είναι ο Πριόρ, δεξί μπακ ο Σόρια και αριστερό ο Κιάκος, στο κέντρο της άμυνας αγωνίζονται οι Εραμούσπε και Παντελάκης, την τριάδα στα χαφ αποτελούν οι Καραχάλιος, Μπιλμπάο και Λιάσος, αριστερό εξτρέμ είναι ο Μορέιρα, δεξιά ο Λώλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σταματελόπουλος. 

Ευκαιρία για την Ομόνοια στο 28' με τον Μπρούνο να εκτελεί κόρνερ από αριστερά κεφαλιά  του Λέτσιακς στο δεύτερο δοκάρι με τον Πριόρ να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό αντεπίθεση για τον ΠΑΣ με τον Λιάσο να κάνει το πλασέ από τον άξονα και να μπλοκάρει τη μπάλα ο Φαμπιάνο.

Στο 30' ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το παιχνίδι για να δροσιστούν οι παίκτες.

Πολλά τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ τα οποία έχουν φέρει το γκολ της Ομόνοιας και την ευκαιρία με τον Λέτσιακς.

 Τέλος του πρώτου ημίχρονου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 1-1. Ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση και την κεφαλιά του Μίλετιτς από κόρνερ του Μπρούνο, ωστόσο οι Γιαννιώτες είχαν άμεση απάντηση με τον Λώλη μετά από την ασίστ του Μπιλμπάο. Σαν εικόνα πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλός μεσοεπιθετικά όμως εμφανίζει κάποια προβλήματα με κάποιες μεταβιβάσεις στην άμυνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επικίνδυνες στιγμές για την Ομόνοια από το πουθενά.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Με πέντε αλλαγές στη σύνθεση του ξεκινάει το δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα,  Ο Αθανασίου στη θέση του Πριόρ, ο Ποζνάνσκι στη θέση του Κιάκου, ο Μπαγκαλιάνης στη θέση του Εραμούσπε, ο Ροσέρο στη θέση του Λώλη και ο Ριένστρα στη θέση του Μπιλμπάο.

Πέντε αλλαγές και για την Ομόνοια εκτός οι Φαμπιάνο, Μπασιρού, Παπουλής, Μπρούνο και Μάταβζ και πέρασαν οι Ουζόχο, Μιξ, Ζευκής, Χρήστου και Κακουλλής.

Παρά τις αλλαγές ο σχηματισμός δεν άλλαξε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο  οποίος συνεχίζει με 4-3-3.

Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 51. Ο Ροσέρο από δεξιά έκανε την κούρσα, έβγαλε την παράλληλη σέντρα ο Ριένστρα έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σώματα των αμυντικών. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παντελάκης έκανε το σουτ και μπλόκαρε τη μπάλα ο Ουζόχο.

Νέα ευκαιρία στο 52' για τον ΠΑΣ με τον Σταματελόπουλο να κάνει τη σέντρα σουτ του Ροσέρο η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Απειλεί η Ομόνοια στο 56' με την εκτέλεση φάουλ του Λέτσιακς όμως ο Αθανασίου απέκρουσε τη μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 59' για τον ΠΑΣ. Κούρσα του Ποζνάνσκι από αριστερά και κάθετη στον Μορέιρα ο οποίος γλίστρισε ήρθε από πίσω ο Σταματελόππυλος έκανε το πλασέ και ο Λάνγκ έκανε την προβολή διώχνοντας τη μπάλα.

Δύο ακόμα αλλαγές για την Ομόνοια στο 59' στις θέσεις των Μάθιους και Λανγκ μπήκαν οι Γιούστε και Ψάλτης.

Νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 62' για τον ΠΑΣ. Σουτ του Σταματελόπουλο απέκρουσε ο Ουζόχο νέο σουτ του Καραχάλιου και πάλι ο τερματοφύλακας της Ομόνοια αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Αλλαγές για τον ΠΑΣ στο 62' μπήκαν οι Πήλιος, Κύρκος και Παμλίδης στις θέσεις των Καραχάλιου, Λιάσου και Σταματελόπουλου.

Αλλαγές για τον ΠΑΣ στο 63' στη θέση του Σόρια μπήκε ο Τσάβος και στη θέση του Μορέιρα ο Τζίμας.

Τρεις αλλαγές για την Ομόνοια στο 66' στις θέσεις των Μίλετιτς, Λέτσιακς και Χαραλάμπους μπήκαν οι Παναγιώτου, Βενιζέλος, Ασημένος.

Πολύ καλά στέκεται και στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Κίτρινη κάρτα στο Σάββα για μαρκάρισμα στον Αθανασίου.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 84' με τον Παμλίδη να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα άουτ.

Ευκαιρία για την Ομόνοια στο 86' ωραία μπαλιά του Γιούστε στον Κακουλλή, διπλή προσπάθεια του νεαρού επιθετικού με τον Αθανασίου να λέει ισάριθμα "όχι".

ΓΚΟΛ στο 89' για την Ομόνοια. Ο Χρίστου με επιμονή κέρδισε την μπάλα, την άφησε στον Ασημένο κι αυτός έσκαψε την μπάλα προς το μέρος του Κακουλλή ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ

Τελευταίες αλλαγές στο 89' για τον ΠΑΣ Γιάννινα στις θέσεις των Κύρκου, Πήλιου και Παντελάκη πέρασαν οι Ρίζος, Λώλης Ν., και Τσίρης. 

Την ήττα 1-2 από την Ομόνοια Λευκωσίας γνώρισε στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους ο ΠΑΣ Γιάννινα. Για ένα ακόμη παιχνίδι οι παίκτες του Θανάση Στάικου παρουσίασαν καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούμε να πούμε ότι η σημερινή ήττα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο έχασε δύο καταπληκτικές διπλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-1 και απειλήθηκε ελάχιστα από την Ομόνοια. 

Σχολιασμος