Υπέγραψε και ξεκίνησε προπονήσεις ο Γάλλος τερματοφύλακας Πριόρ (video)

01.07.2022 Αναγνώστηκε 740 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στα Γιάννινα βρίσκεται ήδη από σήμερα το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γάλλος τερματοφύλακας Ζερόμ Πριόρ, ο οποίος μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα με τη φανέλα των Γιαννιωτών και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες.

Υπέγραψε και ξεκίνησε προπονήσεις  ο Γάλλος τερματοφύλακας Πριόρ (video)

Παρότι δεν ανακοινώθηκε ακόμα επίσημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε και στην έκτη του μεταγραφική κίνηση καθώς απέκτησε τον Γάλλο τερματοφύλακα Ζερόμ Πριόρ που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην ισπανική Καρταγένα.

Ο Πριόρ είναι 27 ετών και έχει ύψος 1,87. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Μπορντό και στα πρώτα βήματα της καριέρας του αγωνίστηκε σε Τουλόν, Ιέρ, Κάνες και Μπορντό. Στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Μπορντό και μετά για μια διετία πήγε στην Βαλενσιέν όπου και έπαιξε σε 59 αγώνες. Τον περασμένο Αύγουστο έφυγε από τη Γαλλία για την Ισπανία πηγαίνοντας στην Καρταγένα, όμως είχε μόλις 5 συμμετοχές στην ισπανική ομάδα, 2 στη La Liga 2 και 3 στο Copa Del Ray, τον ισπανικό θεσμό του κυπέλλου.

Ο Πριόρ είναι επιλογή του νέου τεχνικού του ΠΑΣ, Θανάση Στάικου, ο οποίος ήθελε έναν τερματοφύλακα με τα χαρακτηριστικά του Γιούρι Λοντίγκιν, να μπορεί να παίζει με τη μπάλα στα πόδια. Με την απόκτηση του 26χρου Γάλλου πλαισιώνεται η τριάδα τερματοφυλάκων για τη φετινή περίοδο που θα είναι οι Ζερόμ Πριόρ, Βασίλης Σούλης και Βασίλης Αθανασίου. Μάλιστα στη χτεσινή προπόνηση ήταν μαζί 4 τερματοφύλακες καθώς στις προπονήσεις των Γιαννιωτών συμμετέχει και ο νεαρός πορτιέρο Θωμάς Βρακάς.

Σχολιασμος