Λοντίγκιν: «Έχω αποφασίσει που θα πάω»

18.05.2022 Αναγνώστηκε 1124 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μια εξαιρετική χρονιά έκανε φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιούρι Λοντίγκιν του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει τον επόμενο μήνα και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη γιαννιώτικη ομάδα.

Λοντίγκιν: «Έχω αποφασίσει που θα πάω»

Ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας στις δηλώσεις τόνισε ότι έχει ήδη κατασταλάξει για το ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του αλλά πριν αποφασίσει οριστικά περιμένει να δει αν θα υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αποθέωση που γνώρισαν στο τέλος του αγώνα με τον Άρη: «Σίγουρα τα τελευταία παιχνίδια θα θέλαμε να τα παίξουμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ολοκληρώνεται μια πολύ δύσκολη χρονιά. Σε αρκετά παιχνίδια σταθήκαμε δυνατοί και δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κι εμείς το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται δουλειά. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει υψηλούς στόχους. Να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να υπάρχει αυτό το πάθος από τους φιλάθλους που τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εδώ και μας στήριξαν. Ακόμα και μετά την ήττα δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε. Ήταν πολύ όμορφο αυτό. Δυστυχώς δεν τους δώσαμε χαρά στο τελευταίο παιχνίδι. Εύχομαι όμως η επόμενη σεζόν να φέρει πολλές νίκες και αυτός ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει, να χαίρεται και να είναι κοντά στην ομάδα».

Για την πολύ καλή εικόνα που είχε ο ίδιος στα παιχνίδια αλλά και για το μέλλον του: «Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να γυρίσω στην οικογένειά μου, να πάω μερικές μέρες και να ηρεμήσω. Φυσικά τρέχουν οι συζητήσεις, θέλω να δω κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν έρθει αυτό, έχω κάποιες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω επιλέξει περίπου, αλλά θέλω να δω και κάτι έξω».

Σχολιασμος