Γιοβάνοβιτς: «Χαρούμενοι για την έξοδο στην Ευρώπη»

14.05.2022 Αναγνώστηκε 246 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς που χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως την πιο ευχάριστη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ απέφυγε τη σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Γιοβάνοβιτς: «Χαρούμενοι για την έξοδο στην Ευρώπη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθιά αναπνοή γιατί από το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν σημαντικό να πετύχουμε ένα από τα πράγματα που θέλαμε και τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος, δουλέψαμε έναν χρόνο και ένας βασικός στόχος ήταν η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη».

Για την ανταπόκριση του κόσμου που τον αποθέωσε , όπως έκανε με τον συμπατριώτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Αυτό που έκανε ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό νομίζω κανένας σε κανένα άθλημα δεν μπορεί να το επαναλάβει. Δεν μπορώ να δεχτώ καμία σύγκριση, έχει γράψει ιστορία. Για μένα είναι σημαντικό που τα καταφέραμε και του χρόνου θα παίζουμε στην Ευρώπη.  Αυτό προϋποθέτει περισσότερα πράγματα, περισσότερη δουλειά, για όλους μας, το τιμ, τους παίκτες είναι η πιο ευχάριστη μέρα μας από την αρχή του πρωταθλήματος».

Σχολιασμος