Προπόνηση στην Κερατέα ο ΠΑΣ

13.05.2022 Αναγνώστηκε 750 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην Αθήνα παρέμεινε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς ακολουθεί μια ακόμα αναμέτρηση εκεί, αύριο Σάββατο (14/05, 8:00 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στην Αθήνα χτες οι Κόντε και Ντομίνγκεθ που ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή.

Προπόνηση στην Κερατέα ο ΠΑΣ

Τη δεύτερη πιο βαριά ήττα της σεζόν, μετά το 0-4 από τον ΠΑΟΚ στις 15 Δεκεμβρίου, γνώρισε στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ. Οι Γιαννιώτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και «άδειοι» από ενέργεια και δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην «Ένωση» παρά μόνο στο πρώτο ημίωρο. Βέβαια, αν είχαν γίνει γκολ οι μεγάλες ευκαιρίες με τους Κύρκο και Περέα, θα μιλούσαμε για διαφορετικό ποδόσφαιρο.

Στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και ο Ηρακλής Μεταξάς σημειώνοντας ότι: «Και το γκολ να βάζαμε με τον Περέα αλλά και δεύτερο να πετυχαίναμε νομίζω ότι δεν θα έφτανε γιατί καταλάβαμε ότι οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή. Οι ευκαιρίες με έκαναν και εμένα να αφήσω αυτό το επιθετικό σχήμα ενώ είδα ότι έχουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές στην άμυνα. Σκέφτηκα να τις κλείσω να μην τις κλείσω αλλά ήθελα να βγάλουμε και τρίτη και τέταρτη ευκαιρία αλλά δεν μας βγήκε. Κανένα παράπονο δεν έχω, μας έχουν δώσει τόσες χαρές αυτά τα παιδιά και χάσαμε δίκαια από την ΑΕΚ».

Αποθεραπεία στην Κερατέα

Ο ΠΑΣ παραμένει σε ξενοδοχείο εκτός του κέντρου της Αθήνας και χτες όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας που έγινε σε γήπεδο στην περιοχή της Κερατέας. Στο συγκεκριμένο γήπεδο σήμερα θα γίνει η μοναδική προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ενδεχομένως ο Μεταξάς να αλλάξει τα πλάνα του στη Λεωφόρο και να προσπαθήσει να παρουσιαστεί ο ΠΑΣ πιο φρέσκος κόντρα στους «πράσινους».

Στην Αθήνα Κόντε και Ντομίνγκεθ

Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με 18 ποδοσφαιριστές, όμως στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα έχει 20 καθώς χτες ταξίδεψαν και ενσωματώθηκαν με την αποστολή οι δύο Ισπανοί, ο Πέδρο Κόντε και ο Χουάν Ντομίνγκεθ.

Το ιατρικό επιτελείο και συγκεκριμένα ο Σταύρος Ριστάνης άναψε το «πράσινο φως» για να ταξιδέψουν οι δυο Ισπανοί παίκτες στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κόντε επέστρεψε για λίγα λεπτά στον αγώνα με την ΑΕΚ μετά από 7μηνη απουσία λόγω της ρήξης χιαστών, ωστόσο υπέστη μυϊκό τραυματισμό και συγκεκριμένα θλάση στον προσαγωγό. Ο Ισπανός επιθετικός είναι πλέον καλά και ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μεταξά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Χουάν Ντομίνγκεθ στον αχίλλειο τένοντα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αποδείχτηκαν κάτι σοβαρό κι ο έτερος Ισπανός θα μπορέσει να βοηθήσει αύριο τον ΠΑΣ.

Πρόκειται για δύο σημαντικές προσθήκες στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας καθώς ο Ντομίνγκεθ σε ρόλο ενδιάμεσου είναι κομβικός παίκτης για αυτό το 4-4-1-1 που συνήθως αγωνίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα του Ηρακλή Μεταξά. Να σημειωθεί ότι υπήρξε φημολογία ότι θα ταξίδευε στην Αθήνα και ο Γκαρντάφσκι, όμως ο Γερμανοπολωνός έμεινε στα Γιάννινα καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το τράβηγμα που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σχολιασμος