Αποδεκατισμένος με ΑΕΚ ο ΠΑΣ

10.05.2022 Αναγνώστηκε 665 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Αποδεκατισμένος αναχώρησε για την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό (11/5-19:30) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Αποδεκατισμένος με ΑΕΚ ο ΠΑΣ

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα έχει στην διάθεση οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστές από τους 26 που έχει στο ρόστερ με την αποστολή να αποτελείται από 18 παίκτες. Ο 54χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους Σούλη είναι ακόμη με ίωση, Καραγιάννη, Ποζνάνσκι έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, Ντομίνγκεθ έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, Γκαρντάφσκι έχει τράβηγμα , Πίρσμαν ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο μιας και έχει θλάση στον προσαγωγό, ενώ Μορέιρα και Κόντε είναι αυτοί που συμπληρώνουν το παζλ των τραυματιών.

Βέβαια όπως είπε ο Μεταξάς στη συνέντευξη Τύπου είναι σε συνεννόηση με τον γιατρό της ομάδας για να δει αν μπορέσουν κάποιοι από αυτούς να ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή που ταξίδεψε για την Αθήνα αποτελείται από τους εξής: Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Ρίζος, Σνάιντερ, Στάννκο, Παντελάκης, Σιόντης, Λιάσος, Μπρένερ, Μίνα, Λώλης, Κύρκος, Περέα.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα μιας και το Σάββατο θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σχολιασμος