Φιλική ισοπαλία ο ΠΑΣ, 1-1 με Θεσπρωτό (video)

21.04.2022 Αναγνώστηκε 1206 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ευκαιρία να δει τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά και κάποιους νεαρούς από την Κ 19 είχε ο Ηρακλής Μεταξάς στο σημερινό φιλικό με τον Θεσπρωτό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο «Ζωσιμάδες» με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Φιλική ισοπαλία ο ΠΑΣ, 1-1 με Θεσπρωτό (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παιχνίδι είχε προπονητικό χαρακτήρα αφού οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους ωστόσο ο Μεταξάς δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Πέδρο Κόντε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 23’ με τον Γεωργούση.

Ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει ωστόσο τόσο ο Λώλης στο 25’, όσο και ο Μίνα στο 28’ δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη.

Οι Γιαννιώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 33’ όταν ο Λώλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μορέιρα και παρά την προσπάθεια του Κίναλη ο οποίος βρήκε τη μπάλα αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 37’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Ποζνάνσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης χάνοντας κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στο 60’ ο Μπρένερ έκανε το σουτ ο Ψωμιάδης απέκρουσε τη μπάλα.

Ο Μίνα στο 65’ σε κενή εστία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Οικονομόπουλου.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές του μέχρι την Τρίτη για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους και από Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Σίσκας-Ευαγγέλου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Γερονικολός, Ποζνάνσκι, Λιάσος, Παντελάκης, Σιόντης, Κουτσάκης, Μπρένερ, Μίνα, Λώλης, Μορέιρα.

Αγωνίστηκαν και οι Αθανασίου, Λώλης Ν., Κύρκος, Γωγουβίτης, Ρίζος, Τσίρης, Ντόντης, Οικονομόπουλος

Θεσπρωτός: Κίναλης Βασιλάκης Γκράνσιερ, Βαλέντε, Ντ ΄Αλέσιο, Ραμίρεζ Πατσέκο, Λύγκας, Σαραντίδης, Γεωργούσης, Κωνσταντίνου.

Αγωνίστηκαν και οι Ψωμιάδης, Σταυρίδης, Γώγος, Διγκόζης, Πάνος, Στεργίου, Μαρτίνεζ, Ρομέρο, Μπονίγια, Βαταμίδης, Τάιτζε, Ζβι, Μπαλός, Ρούσης, Πούφλης.

Σχολιασμος