Χάνει τον Μεταξά για ΠΑΟΚ (video+photos)

10.03.2022 Αναγνώστηκε 1527 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οι ατυχίες συνεχίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η ομάδα πιθανόν να στερηθεί των υπηρεσιών του προπονητή της, Ηρακλή Μεταξά.

Χάνει τον Μεταξά για ΠΑΟΚ (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μετά τους ποδοσφαιριστές ήταν η σειρά του τεχνικού επιτελείου να το χτυπήσουν οι ιώσεις με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά, τον γυμναστή Θωμά Γιαννιτόπουλο και τον Νίκο Γκορτζή να είναι κλινήρης.

Έτσι την ευθύνη προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα την έχει ο Θανάσης Στάικος ο οποίος και αυτός βγήκε σήμερα από την καραντίνα.

Όσον αφορά τις επιστροφές Εραμούσπε, Λώλης και Μορέιρα συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα, ο Οικονομόπουλος έκανε ατομικό, ενώ απόντες ήταν ο Πίρσμαν ο οποίος για προληπτικούς λόγους προστατεύτηκε μιας και έχει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς αλλά αύριο θα είναι κανονικά στην προπόνηση, ο Ποζνάνσκι που ένιωσε αδιαθεσία και προτιμήθηκε να μην συμμετέχει στην προπόνηση, ο Καραγιάννη που έχει ίωση (όχι covid), όπως και οι Κύρκος και Αθανασίου.

Ένα μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Πέδρο Κόντε, με τον Ισπανό επιθετικό να μην ξεχνάει την επαφή του με τα δίχτυα, αλλά στο τεχνικό επιτελείο δεν θέλουν να πιέσουν για την επιστροφή του προκειμένου αυτή να γίνει ομαλά και χωρίς προβλήματα ώστε να είναι πανέτοιμος για την νέα χρονιά. Το αν θα αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια στα play off αυτό θα το κρίνει ο Ηρακλής Μεταξάς μαζί βέβαια με το ιατρικό επιτελείο.

Η σημερινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε passing game, ασκήσεις τακτικής και στο τέλος αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος